Tramp zavrnuo rukave, pa stavio kecelju! Bivši američki predsednik prži pomfrit u Meku, a ovo je razlog

Bivši američki predsednik Donald Tramp odlučio se na veoma neobičan korak tokom predizborne trke.

Pop Crave / X / Printscreen

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp posetio je u nedelju Mekdonalds u Pensilvaniji i pokrenuo priču o kandidatkinji demokrata Kamali Haris - da nikada nije radila u lancu brze hrane dok je bila na koledžu, kako tvrdi njegova protivnica.

Haris je tokom kampanje pričala o svojim iskustvima u Mekdonaldsu, odnosno da je tamo radila i pržila pomfrit, pa je Tramp odlučio da se okuša u tom poslu. Tako je bivši američki predsednik svoje odelo zamenio keceljom i oprobao se u prženju pomfrita. 

"Ključna vrednost moje organizacije je to što sa ponosom otvaramo svoja vrata svakome ko poseti zajednicu Feastervil“, rekao je vlasnik Mekdonaldsa Derek Đakomantonio o Trampovoj neobičnoj poseti.

Takođe je objasnio da je upravo zbog toga prihvatio Trampov zahtev da izbliza "posmatra transformativno radno iskustvo koje je imao 1 od 8 Amerikanaca: posao u Mekdonaldsu".

Inače, kada je Tramp izašao iz aviona, rekao je novinarima da će "tražiti posao u Mekdonaldsu" i da je "stvarno želeo da se time bavi ceo život".

Nejasno je zašto se Tramp uhvatio baš za taj detalj iz biografije Kamale Haris i rada u Mekdonaldsu, ili zašto je ova poseta bila tako važna tokom jednog od nekoliko preostalih vikenda uoči dana izbora. Ali u nedavnim intervjuima, Tramp je ukazivao da mali detalj o prošlosti njegove rivalke ne treba olako odbacivati.

Podsetimo, američki predsednički izbori zakazani su za 5. novembar, dok će zvanični rezultati glasanja biti objavljeni 6. januara 2025. godine. S obzirom kako se datum izlaska na birališta približava tako se i zahuktava predizborna kampanja. Prema nedavno sprovedenim anketa, Kamala Haris se nalazi u blagoj prednosti u odnosu na Trampa. Tako da su velike šanse da Amerika dobije prvu ženu predsednika zemlje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Evo šta je Donald Tramp obećao Ilon Masku ako postane predsednik  Kurir televizija

(Mondo/Aleksandra Virijević)