Ako postite, evo recepta za pitu koja se brzo i lako pravi.
Sastojci:
Jedna i po glavica svežeg kupusa, srednje veličine, ili jedna veća
800 grama kora za pitu
Šolja ulja
So i biber po ukusu
Priprema:
Kupus isecite "na rezance", posolite i dinstajte na ulju, dodajući pomalo vode, a kad se izdinsta, dodajte bibera po želji.
Tri, četiri kore za pitu poprskajte uljem, pa složite jednu na drugu, a zatim ravnomerno pospite delom dinstanog kupusa. Zamotajte kore i slažite u pleh u koji ste stavili papir za pečenje. Ponavljajte dok ne potrošite kore i kupus, pa složenu pitu poprskajte mešavinom ulja i vode.
Pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni četrdesetak minuta, ili dok ne porumeni.
Kad se ispeče, izvadite iz rerne, pokrijte čistom krpom i ostavite da se prohladi, isecite i služite. Prijatno!
Kakvu pitu vi najviše volite?
Partizanov poziv za plej-of Evrolige! Željku se isplatilo čekanje, dobio je igrača za velika dela
Drama sezone u ABA ligi, Zvezda i Partizan pali sa vrha: Lider se u Železniku vratio iz mrtvih i pobedio!
"Kakva trica Dejana Davidovca": Hrvatski komentator u transu zbog Zvezdinog koša za pobedu protiv Barse
Ovaj menjač plaši i iskusne vozače, mnogi ne znaju koliko je moćan: DSG je hirurški precizan, smanjuje potrošnju goriva
Šta je "Muzej 78?": Partizan podržao akciju, da se ovo nikada ne zaboravi!