Zimska "čarolija" sa bundevom i orasima u kojoj možete da uživate i ako postite.
Sastojci:
Pola kilograma očišćene bundeve
800 grama kora za pitu (tankih)
Šolja prezli
Dve šolje mlevenih oraha
Šolja ulja
Dve kesice vanilin-šećera
Šećer
Priprema:
Bundevu očistite i izrendajte, propržite malo na ulju, dodajte prezle, vanilin-šećer i šećera po ukusu, dobro promešajte pa sklonite sa šporeta.
Tri ili četiri kore poprskajte sa malo ulja, pospite mlevenim orasima i šećerom, složite ih jednu na drugu, pa stavite nadev od bundeve, umotajte u rolnu i stavite u pleh, u koji ste prethodno stavili papir za pečenje.
Kad potrošite sve kore, pitu poprskajte sa malo ulja i pecite u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata, ili dok ne porumeni.
Imate li vi neki recept za bundevaru? Pišite nam!
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte