Ako volite piletinu, predlažemo vam da napravite ovaj paprikaš. Priprema se relativno brzo, i možete ga servirati sa svojim omiljenim prilogom.
Sastojci:
600 grama piletine, filea ili karabataka
Dve glavice luka
Tri paradajza
Četiri čena belog luka
Ljuta papričica
Crvena paprika
Belo vinsko sirće
Lovor
Sveži peršun
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
Piletinu isecite na kocke i propržite u većoj posudi na maslinovom ulju. Dodajte tri lista lovora, i zalijte sa 50 mililitara belog sirćeta. Kada tečnost ispari, dodajte iseckani luk i beli luk, kao i paradajz isečen na kockice. Krčkajte 7-8 minuta, zatim dodajte sitno seckanu ljutu papriku (količinu odredite po svom ukusu), zajedno sa običnom paprikom isečenom na režnjeve.
Sve zajedno krčkajte na srednjoj vatri dok meso ne bude gotovo, izvadite lovor, pospite peršunom i poslužite uz pirinač ili krompir.
Hitno se oglasio Košarkaški savez Srbije: Otkriveno koliki je minus, objavljene finansije
"Šta me gledaš glupane jedan": Željko Obradović vikao na tajm-autu, naljutio ga jedan detalj
Zvezdin trener podigao ton pred Barsu: "Neka bude bunkeraš Miloje opet opalio kontru!"
Vučić se obratio iz Novog Sada: "Svi koji su u ovom nasilju učestvovali biće kažnjeni"
Legija traži da izađe na slobodu! Odslužio 20 godina zatvorske kazne zbog ubistva Zorana Đinđića