Veoma lako se spremaju, gotove su prilično brzo i idealne su za doručak ili večeru. 

Sastojci:

Kašika maslinovog ulja

Glavica crnog luka

300 grama spanaća

150 grama fete

150 grama rikote

50 grama parmezana

Dva jaja

Pakovanje lisnatog testa

80 grama putera (istopljenog)

Priprema:

Zagrejte ulje u tiganju na vatri srednje jačine, pa u tome propržite luk. Dodajte grubo isečen spanać, pa ostavite na vatri dok tečnost malo ispari. Prebacite u veću posudu i ostavite u frižideru oko 15 minuta da se ohladi. U ohlađenu smesu dodajte sireve, jaja, posolite i dobro izmešajte.

Razvucite lisnato testo na pobrašnjenoj površini, čašama vadite krugove i ređajte u pleh za mafine. Svaki krug testa prelijte rastopljenim puterom, pa odozgo stavljajte smesu sa spanaćem.

Pecite korpice u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok testo ne dobije braonkastu boju.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!