
Ako želite brz i zdrav recept za predjelo ili laganu večeru, predlažemo vam čorbicu od kelerabe.
Neophodna doza povrća za balansiranu ishranu u ukusnom, lako dostupnom "pakovanju" vedre zelene boje!
Sastojci:
Dve veće kelerabe
Dva krompira
Tri čena belog luka
Pola glavice crnog luka
So, biber
Kocka za supu od povrća
Maslinovo ulje
Priprema:
Kelerabu ogulite i po potrebi odstranite tvrđe delove. Oljuštite krompir, i sve iseckajte na kockice.
Sitno seckani crni i beli luk propržite na maslinovom ulju, zatim dodajte kockice povrća i propržite još nekoliko minuta. Kocku rastvorite u 700 militara vruće vode, i prelijte povrće. Pustite da provri, i kuvajte dok povrće ne postane mekano.
Začinite solju i biberom, i usitnite u blenderu do željene gustine. Možete je ukrasiti kiselom pavlakom pre serviranja.
Poraz Zvezde i čarke na kraju: Crveno-beli sjajno krenuli pa se skroz ugasili
Posle ovog poraza Zvezda je potonula: Efes izbacio crveno-bele iz plej-of slike, pogledajte tabelu Evrolige!
"Krenuli smo dobro, a onda se desio kolaps!": Sferopulos video dva različita tima, zato je Zvezda izgubila
Partizan pronašao novog trenera: Vraća se u Humsku čovek čiju "bombu" pamti Zvezda?
Partizan muče povrede pred važan meč Evrolige: Željko Obradović dvojicu nije ni poveo na put!