![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Sastojci:
800 g piletine (bez kožice i kostiju)
3 kašike ulja
1 kašičica iseckanog ruzmarina
1 kašičica iseckanog lovora
1 kašičica mlevene crvene paprike
1 kašičica začina C
so
biber
2 dl svetlog piva
1 iseckana ljuta papričica
Priprema:
Piletinu iseći na manje komade i naređati na ražnjiće. Ražnjiće poređati u veću posudu. Pomešati iseckane začine, so, biber i ljutu papričicu, dodati ulje, promešati, pa premazati ražnjiće. Staviti u frižider da se marinira sat vremena. Peći na roštilju, uz povremeno premazivanje pivom. Peći dok meso ne porumeni i napravi se fina, hrskava korica.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Manje smo kukali, ružno je da se tako omalovažava": Zvezdin MVP Filip Petrušev traži više poštovanja
"Pakao i košarkaška Nigerija": Zoran Savić objavio snimak posle poraza Partizana u finalu Kupa