Ako volite jaja, verovatno vam je kajgana jedan od najomiljenijih načina pripreme - tako brzo, a tako ukusno!
Može biti još ukusnija, otkriva profesionalni kuvar Alton Braun, i to uz dodatak dva neobična sastojka.
Već smo čuli da je kisela pavlaka odličan dodatak koji čini kajganu "pufnastijom", ali ovo nam ne bi palo na pamet!
On je u svojoj knjizi "Svakodnevni kuvar" otkrio da za kajganu od tri jaja dodaje dva tajna sastojka, a nijedan nije mlečni proizvod.
Prvi je majonez, samo jedna kašičica učiniće kajganu bogatijom, a struktura će joj biti kao svila! Drugi je obična voda sa česme, koju bi trebalo dodati u istoj količini.
"Kajgana je u suštini emulzija, tako da bi joj trebalo dodati još jednu emulziju kao što je majonez. Nećete ga osetiti kada je u pitanju ukus jer je količina zaista mala, a napraviće ogromnu razliku kada je u pitanju tekstura", rekao je on.
Pročitajte i kako da ne "upropastite" jaja i da li je bezbedno jesti ih ako im ljuska izgleda ovako!
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!