Hladan, kremast i sladak - idealan desert za leto pred nama!
Sastojci:
150 grama mlečne čokolade
200 mililitara poluobranog mleka
Priprema:
Čokoladu iseckajte ili izrendajte, zajedno sa mlekom sipajte u posudu i stavite na vatru. Kuvajte na tihoj vatri dok se čokolada ne istopi. Mutite mikserom dva-tri minuta, primetićete da smesa polako postaje gušća.
Smesu nalijte u posudu za desert i ostavite u frižideru nekoliko sati da se stegne.
(MONDO)
Crvena zvezda promenila grb: "Ovo je jedinstven slučaj u Srbiji i regionu!"
Mondo ukrštenica za 20. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
"Pričali da sam lud, ali oni nisu čuli Željka!": Panter otkrio, evo zašto je izabrao Partizan, a ne Evroligu!
Ludilo večitog derbija je već počelo: Navijači okupirali blagajne, svi hoće da gledaju Zvezda-Partizan!
Sve stoji u Beogradu! Totalni kolaps, evo gde su najveće gužve