Hladan, kremast i sladak - idealan desert za leto pred nama!
Sastojci:
150 grama mlečne čokolade
200 mililitara poluobranog mleka
Priprema:
Čokoladu iseckajte ili izrendajte, zajedno sa mlekom sipajte u posudu i stavite na vatru. Kuvajte na tihoj vatri dok se čokolada ne istopi. Mutite mikserom dva-tri minuta, primetićete da smesa polako postaje gušća.
Smesu nalijte u posudu za desert i ostavite u frižideru nekoliko sati da se stegne.
(MONDO)
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Prvo oglašavanje Čede Jovanovića o razvodu: "Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, ja sam to doživeo "
Ovo je trudna verenica ubijenog Nikole iz Kaluđerice: Napadači pucali kroz prozor, čula se vriska i škripa guma
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!