Ako volite voće i slatkiše, "čizkejk" sa šumskim voćem je prava poslastica za vas!
- 400 gr keksa - 200 gr maslaca - 1 kašika soka od narandže - 500 gr sira za torte - 300 gr slatke pavlake - 150 gr šećera u prahu - 125 gr bele čokolade - 1 želatin - aroma vanile - 500 gr šumskog voća - preliv za torte Priprema: Smesa za koru: Sameljite keks, dodajte maslac i kašiku soka od narandže, a zatim mešajte dok se svi sastojci ne sjedine. Smesu stavite u kalup i ostavite da se hladi u frižideru oko 30 minuta. Fil: Sir stavite u veću posudu, dodajte aromu vanile, šećer u prahu i to dobro izmešajte. Istopite na pari belu čokoladu i polako je sipajte u smesu sa sirom. Promešajte i stavite u frižider da se hladi 20 minuta. Kada se ohladi, u smesu dodajte slatku pavlaku. Želatin pripremite prema uputstvu na kesici, a zatim ga sipajte u ovaj kremasti fil. Smesu sa keksom koju ste pripremili premažite filom, odozgo rasporedite voće i stavite preliv za torte. Ostavite preko noći u frižideru, skinite kalup i poslužite!