Potrebno:

- 400 gr keksa

- 200 gr maslaca

- 1 kašika soka od narandže

- 500 gr sira za torte

- 300 gr slatke pavlake

- 150 gr šećera u prahu

- 125 gr bele čokolade

- 1 želatin

- aroma vanile

- 500 gr šumskog voća

- preliv za torte

Priprema:

Smesa za koru:

Sameljite keks, dodajte maslac i kašiku soka od narandže, a zatim mešajte dok se svi sastojci ne sjedine. Smesu stavite u kalup i ostavite da se hladi u frižideru oko 30 minuta.

Fil:

Sir stavite u veću posudu, dodajte aromu vanile, šećer u prahu i to dobro izmešajte. Istopite na pari belu čokoladu i polako je sipajte u smesu sa sirom. Promešajte i stavite u frižider da se hladi 20 minuta. Kada se ohladi, u smesu dodajte slatku pavlaku. Želatin pripremite prema uputstvu na kesici, a zatim ga sipajte u ovaj kremasti fil.

Smesu sa keksom koju ste pripremili premažite filom, odozgo rasporedite voće i stavite preliv za torte.

Ostavite preko noći u frižideru, skinite kalup i poslužite!