Potrebno:

- 2 čena belog luka

- 400 grama "Frikom" smrznutog spanaća

- 2 decilitra mleka

- 2 jajeta

- nekoliko tankih šnita slanine

- 3 tanje kriške hleba

- kašika rendanog parmezana

- kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Na ulju propržite iseckan beli luk, dodajte spanać i mleko. Sve dobro izmešajte i potom dodajte umućena jaja.

U tiganju prepecite slaninu, ostavite je da se ocedi od ulja, a zatim u istom tiganju prepecite hleb. Na svako parče stavite parmezan i beli luk u prahu.

U tanjir za serviranje stavite ragu od spanaća i malo slanine, a jedite tako što ćete hleb umakati u to.

Uh... da li vam već ide voda na usta? Šta će biti tek kada pogledate video:

Probajte i ovaj recept:

Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.