Kao iz poslastičarnice: Kremasti rolat sa keksom spreman za 15 minuta

Idealan recept kada želite da se zasladite na brzinu!

Rolat za sve one koji vole kremaste kolače - nema kore, već samo keks i bogat, kremasti fil!

Sastojci:

Dva pakovanja piškota

250 mililitara čokoladnog mleka

200 grama krem sira

50 grama šećera u prahu

200 mililitara slatke pavlake

100 grama mlevenog keksa

50 grama mlečne čokolade

Priprema:

Pripremite veliki komad aluminijumske folije.

Zagrejte 200 mililitara čokoladnog mleka, pa u njega umačite piškote i ređajte ih na foliju u dva reda, okrenute dužinom. Ukoliko vam ostane malo zagrejanog čokoladnog mleka, prelijte ga preko piškota.

U posudi umutite slatku pavlaku, pa u to dodajte krem sir, šećer u prahu, keks i izrendanu čokoladu, pa dodajte preostalih 50 mililitara mleka i sve umutite.

Ovaj fil premažite preko piškota, pa urolajte piškote, zajedno sa folijom preko. Stavite rolat na kratko u zamrzivač da se stegne, pa ga po želji dekorišite.

Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!