Za holivud i poznate face nije ništa neobično da budu vezi ili braku sa nekim ko je po deset, 15, pa i više godina mlađi ili stariji od njih. Evo najpoznatijih primera!

Lisa Bonet i Džejson Momoa

Kada je oženio Lisu Bonet, ženu u koju je kao klinac bio zaljubljen i koja je od njega starija 12 godina, Džejson Momoa je izjavio da je "sve je*eno moguće".

Njih je inače upoznao zajednički prijatelj, a nakon nekoliko godina veze venčali su se 2017. i imaju dvoje dece.

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Glumica se za pevača udala 2018. godine, a inače je od njega starija deset godina. Nik ju je zaprosio nakon samo dva meseca veze.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Razlika između njih je 11 godina, ali uprkos tome važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Venčali su se 2012. godine, a nedavno su dobili treće dete.

Alek i Hilarija Boldvin

Alek ima 61, a Hilarija Boldvin 35 godina, zbog čega su bili na meti raznih tračeva kada su započeli vezu 2011. godine. Ipak, nisu dozvolili da im to bude prepreka, već su se venčali naredne godine i imaju četvoro dece.

Džej Zi i Bijonse

Važe za jedan od najuticajnijih parova u svetu šoubiznisa, a razlika između repera i pevačice je 12 godina. Vezu su započeli 2001. godine, mada su to javno priznali tek tri godine kasnije. Venčali su se 2008. i zajedno imaju troje dece.

Metju Mekonahi i Kamila Alveš

Njih dvoje se trude da svoju vezu drže što dalje od očiju javnosti, ali čini se da odlično funkcionišu, uprkos razlici od 13 godina. Upoznali su se 2006. godine, venčali 2012. i zajedno imaju troje dece.

Ijan Somerhalder i Niki Rid

Zvezde filmova The Vampire Diaries i Twilight započele su vezu 2014. godine, a već naredne godine su se venčali. Razlika među njima je deset godina, a zajedno omaju ćerku.

Harison Ford i Kalista Flokhart

Harison i Kalista su u braku od 2010. godine, a razlika u godinama između njih dvoje je 22. Glumica je jednom prilikom rekla da joj to ni najmanje ne smeta i da "često zaboravi da je on stariji 22 godine" i da to "uopšte ne utiče na njihovu vezu".

Amal i Džordž Kluni

Činilo se da će Džordž ostati večiti zavodnik i neženja, ali njegovo srce ipak je osvojila 17 godina mlađa Amal, sa se venčao 2014. godine, a kasnije su dobili blizance.

"Mislio sam da je prelepa, zabavna i očigledno pametna", rekao je jednom prilikom zaljubljeni Džordž, a onda dodao i da je "ona verovatno mislila da sam mator".

Meri-Kejt Olsen i Olivije Sarkozi

Meri-Kejt ima 33 godina, a njen suprug, francuski bankar Olivije Sarkozi 50. Venčali su se posle tri godine veze i ona je sada maćeha njegovim dvoma dece.

Hajdi Klum i Tom Kaulic

Svi su bili iznenađeni kada je obelodanjeno da je supermodel Hajdi Klum u vezi Tomom Kaulicom, članom nekadašnje grupe Tokio Hotel. On je od nje mlađi 17 godina, ali lepotici to nije važno.

"Morate da živite svoj život i budete srećni, bez razmišljanja o tome šta drugi misle jer će vam to samo doneti bore", istakla je Hajdi.

Par je u vezi od 2018, a prošle godine su se i venčali.

Brus Vilis i Ema Heming

Zvezda akcionih filmova Brus Vilis u braku je sa 23 godine mlađom ženom. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno, u teretani, 2007. godine. Venčali su se dve godine kasnije i zajedno imaju dve ćerke.

Adam Levin i Behati Prinslu

Fontmen benda Maroon 5 je u braku sa manekenkom Behati Prinslu. Razlika između njih dvoje je deset godina, u braku su od 2014. i zajedno imaju dve ćerke.

Ketrin Zita-Džons i Majkl Daglas

Ljudi su uglavnom bili šokirani kada se saznalo da je glumački par u vezi, najviše zbog toga što je Majkl od Ketrin stariji 25 godina. Ali, u braku su već 18 godina, uprkos mišljenju drugih.

"Mislim da razumevanje, slušanje i prijateljstvo među partnerima pomaže", dala je Ketrin jednom prilikom recept za uspešan brak.

Kris Prat i Ketrin Švarceneger

Njih dvoje su se verili u januaru 2019. godine, ali nisu otkrivali mnogo o vezi. Venčali su se u junu na privatnoj ceremoniji, a razlika između njih je deset godina.

Edi Marfi i Pejdž Bučer

Edi ima 58 godina, Pejdž 40, a zajedno su od 2012. godine. Njih dvoje se trude da vezu drže što dalje od očiju javnosti, a zajedno imaju dvoje dece.

Stiv Martin i En Stringfild

Poznati glumac je od svoje supruge stariji čak 26 godina, a zajedno su dobili dete 2012.

"Fantastično je", prokomentarisao je Stiv činjenicu da je u 67. godini prvi put postao otac. "Imaš sve vreme ovog sveta. Sve si sredio, osiguran si i ne gradiš karijeru, tako da imaš dosta vremena za dete".

Mark Entoni i Marijana Dauning

Bivši suprug Dženifer Lopez, Mark Entoni (51), već neko vreme je u vezi sa Marijanom koja ima samo 23 godine.

Mel Gibson i Rosalind Ros

Važio je za jednog od najšarmantnijih glumaca na kojeg su "padale" maltene sve žene, a od 2015. je u vezi sa Rosalind od koje je stariji "tričavih" 33 godine – on ima 63, a ona 30.

Zbog tolike razlike u godinama su bili na meti ozbiljnih kritika, ali Mel je jednom prilikom rekao: "Što se tiče godina i veza, to je samo broj. Ona je odrasla i mi volimo jedno drugo. To možda uzrokuje problem i strepim zbog tih stvari, ali za sada odlično funkcioniše. Ona je stvarno posebna osoba".

Ričard Gir i Alehandra Silva

Uprkos tome što je razlika između njih dvoje takođe 33 godine, oni su "neverovatno srećni zajedno", rekao je izvor blizak paru za "Pipl". Venčali su se 2018, početkom prošle godine su dobili dete, a već nakon nekoliko meseci je objavljeno da je Alehandra ponovo trudna.

Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli

Manekenka je od glumca mlađa dve decenije, a zajedno su od 2010. godine. Verili su se 2016, a godinu dana kasnije dobili sina.

Hju Džekmen i Debora-Li Farnes

Hju je svoju suprugu upoznao na snimaju australijskog televizijskog šoua 1995. godine i kaže da je odmah znao da će je oženiti! Započeli su vezu godinu dana nakon toga.

Silvester Stalone i Dženifer Flevin

Čuveni glumacn je u braku sa 23 godine mlađom Dženifer, koja je imala samo 19 godina kada je započela vezu sa njim. Par se na kratko rastao nakon šest meseci veze, ali su se venčali 1997.

"Nikada se nisam više zabavljao... to sam naučio od svoje žene. Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je ona uvek u pravu", rekao je Stalone.