Scene u kojima mlada ili mladoženja, stojeći pred sveštenikom koji ih venčava, umesto "da" kažu "ne", viđali smo uglavnom u filmovima. Ipak, ovakve neprijatne situacije se dešavaju i u stvarnom životu, a priča o jednoj takvoj završila je na društvenim mrežama. Jedna nevesta je u poslednjem trenutku odlučila da ipak ne želi da se uda, a razlog će vas šokirati i vrlo verovatno nasmejati!

Nesrećni slučaj dogodio se u Indiji, a pokunjeni i poniženi mladoženja, iako je čak "dogurao" do oltara, vartio se kući sam, jer je verenica naočigled cele rodbine i prijatelja odbila da se uda za njega.

Venčanje je naprasno otkazano usred ceremonije, a sve zato što je mlada u poslednjem trenutku otkrila nešto o mladoženji što joj se nikako nije dopalo. Saznala je da čovek s kojim bi trebalo da provede ostatak života nosi periku!

Ona se u toj meri iznenadila da je od šoka pala u nesvest, a kada su uspeli da je "povrate", rekla je da "ne postoji ta sila koja bi je naterala da se uda za čoveka koji nosi periku".

Detalja o tome kako se par upoznao je veoma malo, a pretpostavlja se da se reč o ugovorenom braku i da su se mladenci, u najbolju ruku, videli samo na fotografijama pre nego što su se našli pred oltarom.

Iako nervozna zbog venčanja, mladi ipak nije promaklo da se njen izabranik veoma oprezno kreće i da stalno namešta kapu, kakve se tradicionalno nose u Indiji na venčanju. Kada je upitala što to radi, neko je "razvezao jezik" i otklrio joj da njen budući supružnik "nema dlake na glavi", a epilog ovog saznanja je bio da joj je prvo pozlilo, a zatim se razbesnela.

Umešala se tu u roidbina koja ju je ubeđivala da promeni mišljenje, ali uzalud.

"Nema šanse da se udam za ćelavca", kažu gosti da je izgovorila pre nego nego što će napustiti salu za venčavanje.

MONDO