Kažu da jači pol vešto krije svoje emocije, a mnogi od njih teško pokazuju osećanja i na samom venčanju. Zato je vrlo zanimljivo čuti direktno od njih odgovore na pitanje šta su prvo pomislili kada su ugledali svoju devojku u venčanici.

Neki od njih su objasnili da ni sami nisu očekivali takav efekat, a taj trenutak opisali su kao poseban, uzbudljiv, šokantan i neverovatno emotivan. Evo šta oni kažu:

"Kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživeli"

"Kad sam bio mlađi, bavio sam se sportom i uvek sam mogao da pretpostavim kako će se neka utakmica odvijati. Otkad smo verenica i ja dogovorili datum i mesto venčanja, uvek bi me ponele emocije kad bih zamislio trenutak kako ona hoda prema meni, ali stvarno ništa nije moglo na to da me pripremi. Dok sam gledao tu predivnu ženu u belom, kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživeli i kako je sve vodilo do tačno tog trenutka", opisao je jedan muškarac.

"Mozak mi se ispraznio i pomislio sam koliko je lepa"

"Iskreno, kad sam stajao i čekao da ona dođe, razmišljao sam o raznim stvarima: 'Kakvo će biti vreme do kraja dana?', 'Da li imamo dovoljno hrane za sve goste?', i kako sam 'prilično gladan'. Ali, kad sam čuo da se približava, zapitao sam se kako izgleda u venčanici i šta ću joj reći. Onda sam se okrenuo i ugledao je, a mozak mi se ispraznio i mislio sam samo: 'Uh, koliko je lepa'", opisao je svoje venčanje još jedan muškarac.

"Shvatio sam koliko sam srećan'

"Pre velikog dana sam čuo da je moja žena u potrazi za 'savršenom venčanicom', ali nisam mogao da zamislim kako će u njoj izgledati. I to sve dok mi fotograf nije rekao da se okrenem i pogledam je. Tek tada sam shvatio koliko sam srećan što će ta prelepa žena biti moja", rekao je još jedan.

"Osećao sam kao da sve više postaje deo mene"

"U trenutku kad je ova fotografija nastala, shvatio sam da me moja žena voli dovoljno da se uda za mene, bez obzira na sve moje mane. Sa svakim njenim korakom prema meni, osećao sam kao da sve više postaje deo mene", prisetio se još jedan muškarac.

"Nadmašila je sva moja očekivanja"

"Zamišljao sam kako bi mogla da izgleda u venčanici, ali njena pojava pored mene sa osmehom na licu je nadmašila sva moja očekivanja. Odjednom se isplatilo dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me je njena lepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom da provede ceo život", objasnio je još jedan muškarac.

(MONDO)