Džilijan Linč iz Ohaja, buduća mlada, šokirala je pratioce na društvenoj mreži TikTok kada je u videu otkrila kako je pronašla venčanicu koju je platila neverovatno jeftino. Verovali ili ne, venčanica košta svega 3,17 dolara, tačnije 417 dinara.

Džilijan je sa svojim partnerom 13 godina u vezi, nakon čega su odlučili da stanu na ludi kamen, a ubrzo su se bacili i na pripreme za venčanje. Za tu priliku, ekonomična mlada odlučila je da haljinu potraži na potpuno drugačijem mestu. Zaobišla je sve prodavnice venčanica i poznate modne brendove i uputila se u prodavnicu polovne odeće.

Samo mesec dana pre venčanja, ona se bacila u potagu za idelanom haljinom. Nakon što je pretražila nekoliko prodavnica, Džilijan je u radnji polovne odeće pronašla ono što je i želela - praktično novu haljinu sa etiketom po ceni od 3,75 dolara, odnosno 417 dinara.

Nije neobično da u takvim radnjama završe brendirane stvari, kao i odeća poznatih modnih dizajnera. Džulijan je upravo imala tu sreću. Pronašla je haljinu poznate dizajnerke čija je stvarna maloprodajna cena iznosila 220 dolara.

Džilijan na društvenoj mreži TikTok redovno objavljuje sadržaje sa jeftinim trikovima koji pomažu drugima, ali i njoj, da dodatno uštedi. Kako je i sama rekla, odmah je znala šta želi da nosi za taj poseban dan - jednostavnu i belu venčanicu.

jilly_lynch Tik Tok/jilly_lynch

''Inače se trudim da štedim, tako da je to bila jedna od mojih opcija'', istakla je Džilijan.

Mladi par nikada nije sanjao o glamuroznom venčanju, te se zato odlučio da pozove svega 30 gostiju, odnosno samo najužu rodbinu i prijatelje.

Komentari ispod njenog video snimka bili su pozitivni i puni oduševljenja, dok su neki poželeli da isto to urade za svoje venčanje.

''Moje venčanje je bilo poput tvog, jednsotavno, a elegantno'', bio je jedan od komentara. "Želim ovo da uradim", dodala je druga korisnica.

Pogledajte video i recite šta mislite o tome:

jilly_lynch Tik Tok/jilly_lynch

 (MONDO)