Nedavno smo imali priliku da vidimo kako je čips sa ukusom vagine pušten u prodaju od strane Litvanske kompanije po imenu"Chazz". I nekako se prirodno postavilo pitanje o tome kako mlađe generacije, poput milenijalaca ili generacije Z doživljavaju intimne odnose i na koji način se informišu o njima.

Upravo je na ovu temu u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji govorio poznati seksolog i urolog, Aleksandar Milošević. "Ja moram da pođem od svoje generacije. Ja nisam koristio telefon i bilo mi je potrebno vreme da otkrivam stvari i zadovoljstva. Danas klinci imaju svo zadovoljstvo u tom telefonu. Mislim da ima mnogo lošeg u tome", objasnio je naš seksolog.

Na pitanje voditelja kako komentariše bizarni čips sa ukusom vagine, Milošević je vidno potresen, odgovorio da to nikako nije dobro i da je to samo jedan u nizu načina kako se mladima uskraćuje mogućnost da sami otkrivaju život i stiču iskustva.

Međutim, zapravo se desio nesporazum jer Milošević, očigledno, nije razumeo voditelja, te je pomislio da je reč o čipu, što ga je rastužilo, te je i zaplakao. "Oprostite, ovo me je emotivno dirnulo. Mislim da je taj čip katastrofalan proizvod jer vi morate polako da otkrijete lepotu ljubavi, lepotu saradnje, lepotu komunikacije. Ako vam se sve odmah otkrije to je užasno. Ništa ne može da zameni poljubac i dodir, to ne može da objasni nikakav čip", rekao je Milošević za kraj.

čips
chazzchips.com/Screenshot 

(MONDO/Kurir)