Da li je romantika danas nestala? Ona kojom su se vodili naši roditelji, bake i deke, romantika na koju ne treba potrošiti ni dinar, već samo malo truda i vremena. Sitni znaci pažnje i gestovi muškaraca oduvek su privlačili žene. To je trenutak kada pripadnice ženskog pola shvate da su drugačije.

Da romantika nije izašla iz mode govori video koji danima kruži društvenim mrežama, a dolazi upravo iz Novog Sada. Da se vrate prave stvari... Ako se ne vrate prave stvari sve će izgubiti smisao i nećemo te prave stvari ni moći da prepoznamo, glasilo je u opisu objave ispod jednog snimka koji je oduševio mnoge i ostavio im puna srca. Naime ispod prozora sobe jednog Studentskog doma u Novom Sadu začuli su se akordi Čoline pesme "Jedina" na gitari. Mnogi koji su studirali između ostalog, pamte studentske ljubavi, one velike, uspešne i prolazne, ali pune sećanja.

"Ti si jedina od svih koja dođe kada treba, ti si sunce moga neba, tebi mogu reći sve", pevao je momak devojci na prozoru drugog sprata, dok je u isto vreme svirao gitaru.

"Ma bravo frajeru", "Konačno neko normalan", "Svaka čast šmekeru", "Ima li još ovakvih?", "Bravo momak, ima nade, nije sve propalo", bili su samo neki od komentara. Oduševljni ljudi imali su samo reči hvale - da li što se retko sreću ovakve scene ili zato što ih je podsetilo na njihove dane mladosti i prvih ljubavi...

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

Sviranje serenade devojci u Novom Sadu Instagram/novisad.nekadisad

 (MONDO)