Alisija i Džon Taker bili su u celibatu, a kada su stupili u brak, imali su i prvi intimni odnos. Njihova veza je veoma zanimljiva javnosti, s obzirom na to da redovno dele svoja iskustva na Jutjubu. Alisija je ovoga puta otkrila na koje stvari bi volela da je bila upozorena pre nego što je imala intimni odnos.

"Dakle, sastavila sam listu od pet stvari koje treba da znate pre prve bračne noći", rekla je Alisija. Prvo je naglasila da bi trebalo o svemu da razgovarate sa suprugom. Kako je objasnila, to može da "smiri živce" koje dugo iščekivanje nosi sa sobom. "Ako ste nervozni jer mislite da će intimni odnos boleti, obavezno recite to svom mužu", rekla je i dodala da zajedničko tuširanje može da pomogne.

Alisija je istakla da smatra da je tuširanje odličan način da se opustite. Potom je savetovala žene da idu u WC nakon intimnog odnosa. "Važno je mokriti. Tako lako možete da dobijete polno prenosivu bolest ako ne odete u WC nakon intimnog odnosa, jer će se tokom toga izlučiti mnogo tečnosti i ako ode u pogrešno područje, možete da budete u velikom problemu zbog bola", istakla je ona.

Kao posebnu temu izdvojila je krvarenje jer se o tome malo priča. Savetovala je žene da ne brinu ako nakon odnosa vide krv. "Ako je nezgodno, ako ne ide super glatko, samo se smejte. To je veliki deo intimnog iskustva", rekla je ona i istakla da je tokom prvog intimnog odnosa najvažnije "opustiti se i uhvatiti svaki trenutak".

"Tako je teško kada je vaš adrenalin zaista visok i to je novo iskustvo koje ste želeli ceo život i vaše emocije su toliko visoke, da je zaista teško biti prisutan. Pokušajte da se opustite i iskoristite svaki trenutak umesto da imate previše toga u glavi i da ne budete prisutni. Bićete tako srećni zbog toga jer ćete pamtiti tu noć", otkrila je Alisija. Pogledajte video u kom detaljno priča o ovoj temi:

BONUS VIDEO:

Saveti intimni odnosi Instagram/nicole_thesexprofessor

(MONDO/T.V.)