Bizarno!

LEKARI NE VERUJU ŠTA SVE ŽENE STAVLJAJU "TAMO DOLE"! Od opekotina do preloma penisa - ovo su najčešće seks povrede

Autor Natalija Nikolić

Nije tajna da mnoge žene i muškarci dožive mučne povrede tokom seksa, od opekotina pa sve do ozbiljnih fraktura!

U naletu ljubavi i strasti, moge žene i muškarci i ne osete da su povredili svoje polne ograne. Dešava se i da dođe do loših "iskustava" sa hranom, predmetima a nekada i jačinom, koja dovodi do ozbiljnijih ozleda.

Ovo su sedam najčešćih povreda tokom seksa

VAGINALNE PODEROTINE 

Posekotina na ulazu vagine ili na zidu vagine, u većini slučajeva zaraste sama, ali ako je potrebno možete otići i lekaru.

Ovo možete da izbeći korIšćenjem lubrIkanta, kako bi se rešili bilo kakvog bolnog trenja. 

FRAKTURA PENISA 

Najveći strah svakog muškarca.

Do povrede dolazi kada se penis u erekciji ozledi velikom snagom. Muški polni organ se sastoji od tri cilindrične cevi, od koje se dve napune krvlju kada se uzbudi. Tkivo koje okružuje ove cevi se takođe širi. Ako se penis udari silom, kao što je ženska karlična kost, dolazi do preopterećenja u cevima koje dovodi do savijanja i preloma penisa. Ukoliko vam se ovo dogodi, odmah posetite lekara. 

OPEKOTINE 

Krevet nije jedino mesto u kome se može upražnjavati seks, pa tako neki ljudi vole da eksperimentišu na  različitim mestim, a neka od njih zbog trenja mogu dovesti do opekotina. 

Kao i kod drugih opekotina, važno je isprati ih hladnom vodom i premazati kremom koja će umiriti nadraženu kožu. 

"ZABORAVLJENI" PREDMETI

Kada eksperimentišete, pokušajte da u vaginu ne stavljate ništa što nije predviđeno za nju. Voće, povrće, igračkice pa i vibratori se nekada izgube "tamo dole". Ako posumnjate na ovo, obavezno posetite lekara. Postoje brojne studije u kojima su doktori opisivali koje sve neočekivane predmete su nalazili u vaginama.

POVREDA LEĐA

Ova povreda se može desiti u bilo kojoj fizičkoj aktivnosti, pa i u ovoj. Do nje dolazi kada se previše zadržite u jednoj pozi ili vam je mesto neudobno. Češća promena poze ili hladna obloga su odlično rešenje za ovaj problem.

IRITACIJA OD HRANE 

Ukoliko želite da "začinite" stvari u spavaćoj sobi, probajte da ne koristitie ljutu hranu, ili da pre odnosa ne jedete bilo šta začinjeno jer može dovesti do problema. Zidovi vagine su veoma osetljiivi, pa ukoliko ispiranje i krema ne pomognu, posetite lekara. 

INFEKCIJA URINARNOG TRAKTA 

Ovo možete dobiti od seksa, nekada čak i od nošenja uske odeće. Unosite puno vode kako biste izbacili sve bakterije iz sebe, posetite doktora kako bi vam propisao antibiotike koji mogu da pomognu.  

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.