Ljubav

ŠOK PRIČA: 13 GODINA GA JE ODGAJALA, A ONDA ZAVELA: Marina i Vladimir sada čekaju bebu, ali ona je imala 1 uslov

Autor Maja Gašić

Par je uništio porodicu ali se ne kaju

Izvor: Instagram/Screenshot/marina_balmasheva

Kada se pre 13 godina udala za Alekseja (45) koji već ima dete iz prvog braka, Ruskinja Marina Balmaševa (35) nije ni slutila šta joj budućnost donosi. Postala je maćela tada sedmogodišnjem Vladimiru i više od 10 godina ga je odgajala kao sopstveno dete. Dok jednog trentka Marina i Valdimir nisu počeli da se "gledaju" drugačije. 

Ljubav je buknula, a razlika od 15 godina je bila najmanji problem. Marina je ostavila Alekseja zbog njegovog sina, za koga se potom udala i sada čekaju bebu. 

Ruskinja koja na Instagramu ima 526.000 pratilaca, izjavila je kako ni ona ni Vladimir sada ne razgovaraju s Aleksejem, koji je dobio starateljstvo nad njihovo četvero usvojene dece.

“Kajem li se što sam razorila porodicu? I da i ne. Stidim se jedino što sam ‘ubila’ stabilnost ‘mame i tate’. Da li bih se ikada vratila bivšem? Ne. Osećam li bes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac našoj deci. Kako su deca prihvatila promene? Apsolutno mirno”, objasnila je Balmaševa.

Ipak, da u brak s Vladimirom nije ušla nepromišljeno, svedoči i odluka da potpišu predbračni ugovor.

“Imaćemo dete. Možda i više od jednog. Nadam se jakom braku, ali to nas ne sprečava da sklopimo predbračni ugovor. Sve što je prijavljeno na mene ostaje moje u slučaju razvoda. Zašto? Jer smo zajedno, ali ja nisam njegov sponzor”, rekla je ova Ruskinja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi