Ljubav

MOMCI SU JE RANIJE OSTAVLJALI ZBOG KILOGRAMA: Sada je srećna sa upola lakšim fitnes trenerom! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Britani Žak (23) mnogo puta je bila ostavljana zbog svojih 116 kilograma, a onda je sreću našla sa fitnes trenerom!

Izvor: Instagram/Screenshot/mattandbrit

Bitani Žak iz Singltona u Kanadi ima 23 godine i 116,5 kilograma. Zbog svog izgleda i kilograma, muškarci su je često ostavljali, pa je i odustala od ljubavi, misleći da je niko neće prihvatiti takvu kakva je.

Ona je dugo imala manjak sampouzdanja jer bi je momci stalno terali da drži dijete, pa je ostavljali kada ne bi uspela da smrša, ali sve se promenilo kada je upoznata Meta, fitnes trenera koji je skoro duplo lakši od nje, ali sa kojim uživa u ljubavi.

Njih dvoje su se upoznali preko Facebooka, a Britani kaže da su odmah "kliknuli", a pet meseci kasnije ju je i zaprosio.

Međutim, dok oni uživaju u ljubavi, na društvenim mrežama su na meti ružnih komentara zbog toga što je Britani od svog verenika teža čak 53 kilograma!

"Ranije sam bio u vezama sa mršavim devojkama i one uopšte nisu bile srećne. Bile su nesigurne u sebe i stalno su imale potrebu da nešto menjaju na sebi, što mi se nije sviđalo", kaže Met, dodajući da se u verenicu zaljubio zbog poverenja s kojim prilazi ljudima i zbog pozitivnog stava koji ima prema svom izgledu.

On dodaje da ga njeni kilogrami uopšte ne zanimaju i da mu je samo važno da ona bude srećna, te da ga ne zanimaju komentari sa kojima se sreću.

"Ljudi bulje u nas na ulici, komentarišu da nisam dovoljno veliki za nju, na društvenim mrežama nam pišu da ne bi trebalo da budemo zajedno".

Ipak, njih dvoje kažu su srećni zajedno, što je najvažnije, i nadaju se da će inspirisati i druge parove koje muči razlika u izgledu.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.