Dobro ih pogledajte

POGLEDAJTE KAKAV JOJ JE OBLIK GRUDI I ZNAĆETE ŠTA VOLI U KREVETU: Žene koje varaju se prepoznaju po ovakvim dojkama!

Autor Nataša Petrović

Seksolog tvrdi da oblik grudi otkriva seksualni karakter žene!

Izvor: Youtube/Screenshot/Daily Dose of Music

Male, velike, zategnute, opuštene... ovo su uglavnom kategorije kojima opisujemo grudi, ali italijanski seksolog Pjero Lorenconi ih poredi sa voćkama. I ne samo to, već tvrdi da veličina i oblik grudi mogu da otkriju seksualni karakter žene!

On smatra da grudi žene mogu da otkriju njen karakter kao i astrologija, a kada je reč o veličini poprsja, Lorenconi za dame sa malim dojkama kaže da su uzbudljive, inteligentne i vole seks.

U kategoriji veliki grudi, ovaj seksolog devojke deli u dve grupe – one koje će retko kada odbiti poziv na seks i one koje više uživaju u nežnosti.

Evo sa kojim voćkama Lorenconi poredi grudi i sa kakvim karakterom ih povezuje.

Dinja

Prema rečima ovog seksologa, žene koje imaju okruglaste grudi, poput dinje, ostavljaju majčinski utisak, ali one više od svega žele da im se muškarac divi. Ukoliko ih razmazite i steknete njihovo poverenje, gotovo nikad neće odbiti vaš poziv na seks.

Limun

Ako tražite dobru zabavu u krevet, tražite dame sa grudima čiji oblik podseća na polovinu limuna. Lorenconi tvrdi da su one pune života, vole iznenađenja, strast, adrenalin, a ponekad umeju da budu i drske.

Grejfrut

Dame čije grudi podsećaju na grejpfrut deluju seksi, zavodljivo i divlje, a zapravo su uglavnom veoma stidljive. One više vole razmenu nežnosti nego grub seks, a uživaju u tome da razmaze partnera.

Kruška

Žene koje imaju grudi u obliku kruške deluju konzervativno, povučeno, ali su daleko od toga – uživaju u raznim pozama, vole da eksperimentišu. Ono na šta seksolog upozorava "jači" pol je i da su ove dame sklonije preljubi.

Kakve su grudi vama najlepše?

(MONDO)

Tagovi