Samo je bacila pogled!

DOBRO POGLEDAJTE FOTKU, NA NJOJ SE KRIJE DOKAZ PRELJUBE: Devojka razotkrila momka - 1 detalj ga je odao

Autor Maja Gašić

Ova devojka je saznala da je dečko vara preko fotografije, da li vidite o čemu je reč?

Izvor: Tiktok/Printscreen/pets.hendrikse

TikTok je prava riznica raznoraznih ispovesti, a čini se da se korisnici ove mreže najviše vole da pričaju o preljubama - o tome kako su ih otkrili, pa i kako su ih počinili.

Uglavnom su žene te koje dele svoje priče o tome kako su uhvatile muževe ili momke na delu, a jedna koja je izazvala veliko interesovanje na ovoj mreži podelila je korisnica po imenu Petra.

Evo i šta se dogodilo: dečko joj je bio na putovanju sa prijateljima, a kada se nisu čuli nekoliko dana, postala je zabrinuta i kontaktirala jednog od njih. Kako bi je uverio da je sve u redu, momak joj je poslao fotku njenog partnera kako leži u krevetu. Naizgled, krajnje naivna fotografija. Međutim, jedan detalj joj nije promakao. Da li vidite o čemu je reč?

Kako je pokazala u videu, pored mesta gde je spavao njen dečko bio je otvoren kondom.

Video je postao viralan i trenutno ima više od 14 miliona pregleda, komenatri su raznovrsni - žene su mahom besni, ali bilo je i onih kojima jedna stvar nikako nije bila jasna...

"Bukvalno sam ljuta na dečka kog i nemam", "Ovo bi me potpuno razbesnilo", komentarisali su, ali neki nisu mogli da shvate kako je neko mogao da spava kraj iskorištenog kondoma.

Naravno, prijatelji su stali u stranu preljubnika, pa su pokušali da je ubede kako je sve bila šala i da su namerno ostavili prezervativ u krevetu, ali ona ipak nije poverovala jer ga je već jednom uhvatila u preljubi...

MONDO