Ljubav

ZBOG JEDNOG SNIMKA MUŠKARAC NE MOŽE DA SE ODBRANI OD ŽENA: "Želim ga, ne mogu da prestanem da gledam ovo!" (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Jedan snimak bio je dovoljan da devojke polude za njim!

Momak na razgledanju majmuna na Tajlandu
Izvor: TikTok/Screenshot/elexxxisbennett

Ponekad stvari koje nas privuku kod suprotnog pola nemaju baš nikakve veze sa fizičkim izgledom. Da je tako, pokazuje i slučaj momka po imenu Dilion, koji je zahvaljujući jednom smešnom snimku postao toliko popularan na društvenim mrežama, da se žene sada otimaju o njega.

On je, naime, na jednoj aplikaciji za upoznavanje objavio svoj snimak sa Tajlanda, na kojem se vidi da ga je napao majmun. Taj video je devojka po imenu Leksi Benet podelila na TikToku, nakon čega žene neprestano ostavljaju komentare da je on "sjajan materijal za brak".

Dilion je objavio video i svoje putovanje da vidi majmune na Tajlandu nazvao "najgorom idejom ikad". Na snimku se vidi momak kojem gibon (vrsta majmuna) skače na glavu, a zatim obavija ruku oko njegove glave, dok ga drugom udara po licu.

"Prokletstvo", kaže on, a nakon što čuvar u zoovrtu kaže majmunu da siđe, on smejući se poručuje: "Okej, završili smo".

Mnoge je ovaj snimak nasmejao, a brojne dame su rekle da bi volele da izađu sa njim na sastanak.

"Želim ga! Koliko ima godina i odakle je?", raspituju se dame. "Ne mogu da prestanem da gledam ovo. Nadam se da si izašla sa ovim momkom", poručila je jedna devojka dami po imenu Lesli, koja je objavila snimak na TikToku.

Dilion je na društvenim mrežama postao toliko popularan, da je ovaj video došao i do njegovih prijatelja, pa je tako jedna devojka poručila: "O Bože, poznajem ga. Zaista je zabavan i uživo. Izbacili su nas iz teniskog kluba".

(MONDO)