Ljubav

KADA SAM TO VIDEO POSLE SEKSA, ZGADIO MI SE CEO ŽENSKI ROD! Smučiće vam se kad saznate, on se pita da li je ovo LEGALNO

Autor Tamara Veličković

Muškarac otkriva da je bio šokiran kada je video šta je devojka uradila nakon intimnog odnosa, toliko da je pitao ljude da li je takav potez legalan.

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Najgori scenario intimnog odnosa se maltene nikada ne zaboravlja, a iskustvo jednog Amerikanca šokiralo je mnoge. Naime, momak je ispričao šta mu se dogodilo nakon seksa sa devojkom i zbog čega je ostao poprilično nervozan, toliko da se obratio za pomoć i upitao da li je takav potez legalan.

Kako je rekao, nakon intimnog odnosa, otišao je u kupatilo sa svojom devojkom koja je odjednom počela da viče na njega, bez ikakvog razloga. To mu je bilo čudno, ali je kroz šalu uspeo da smiri situaciju. S obzirom da je ona prva izašla iz kupatila, najgore je usledilo kada je ušao u sobu.

Tada je zatekao devojku kako krade njegovu spermu iz iskorišćenog kondoma.

"Oboje smo u kasnim 20-ima. Ona ne pije pilule i zato smo koristili kondom. Ušao sam za njom, na šta je ona počela da vrišti na mene, pitajući me da li sam došao zbog male ili veliku nužde, što mi je bilo totalno čudno", napisao je mladić pa nastavio:

"U šali sam joj rekao da moram da idem na veliku nuždu, iako sam samo mokrio. Vratio sam se u sobu, gde sam je zatekao kako spermu iz iskorišćenog kondoma sipa sebi u vaginu. Nervozan sam zbog toga strašno", rekao je mladić.

Osim toga, on je pitao ljude da li je tako nešto uopšte legalno i šta će se dogoditi ako zatrudni, s obzirom na to da on nije dao svoj pristanak.

(MONDO)

Tagovi