Ljubav

NAJEŽIĆETE SE! ZABRANILA JE MAMI DA DOĐE NA VENČANJE, SVI PODRŽALI: To što je kupila mom vereniku je JEZIVO I MORBIDNO!

Autor Tamara Veličković

Društvene mreže bruje o ispovesti devojke koja je zabranila mami dolazak na venčanje, a sve zbog poklona koji je dala njenom budućem mužu.

Izvor: Shutterstock/BearFotos

Nesvakidašnje situacije na venčanjima su pojava o kojima se na raznim forumima mnogo piše i polemiše. Ipak, postoje i oni potezi koji korisnici društvenih mreža žestoko osuđuju, a ova priča je jedna od njih.

Naime, buduća mlada odlučila je da poništi pozivnicu za svoje venčanje, koja je namenjena njenoj majci. Ona je na društvenoj mreži Reddit objavila priču u kojoj je istakla da je to uradila zbog "okrutnog, jezivog i morbidnog" poklona koji je njena mama dala njenom vereniku.

Kako je napisala u objavi, svog budućeg muža upoznala je na seansi grupne terapije, na kojoj je saznala da je njen sadašnji verenik izgubio majku u saobraćajnoj nesreći, a zbog koje je on danas u invalidskim kolicima. Devojka ne krije koliko je bila zgrožena kada je videla da je njena majka poklonila zetu patike za trčanje i trening.

Osim toga, devojka je otkrila da ovo nije bio prvi put da je njena mama pokušala da se podsmeva nesrećnoj situaciji i ponizi svog zeta.

"Stalno je zbijala šale na njegov račun, kako pred njim, tako i pred drugima. U jednom trenutku se čak 'šalila' da je on odgovoran za saobaćajnu nesreću", napisala je devojka u svojoj objavi, ističući da se to dogodilo na godišnjicu smrti verenikove majke.

Nakon incidenta, mama je pitala da li može da prisustvuje proslavi njegovog rođendana, a njen budući zet joj je rekao da dođe.

"Došla je i bila sva ljubazna i vesela, izvinila se zbog prošlih 'nesporazuma', a moj budući muž je bio zbunjen njenom promenom mišljenja i ponašanja. Sve je bilo super dok nismo završili večeru. Dala mu je kutiju rekavši da je to njen poklon za njegov rođendan", napisala je devojka.

U kutiji se nalazio par sportskih patika poznatog brenda, namenjen za trčanje i treniranje.

"Pogledao ju je i ona je počela da se smeje, a zatim je rekla da je optimista i da se nada da će ih jednog dana iskoristiti. To je zaista morbidno! Rekla sam da je ovo krajnje poniženje, da je prešla svaku granicu. Ona mi je zapravo time nabijala na nos da je on takav kakav jeste", napisala je buduća mlada.

Iako je njen partner pokušao da smiri situaciju govoreći da je sve u redu, njegova buduća supruga se nije složila i izvela je mamu napolje na razgovor.

"Rekla sam joj da više nije dobrodošla na venčanje. Insistirala sam da mi vrati pozivnicu", istakla je devojka koju su ostali čanovi porodice ubeđivali da ne radi to.

Ipak, buduća mlada je ostala čvrsta u svojoj odluci i nameri da svojoj mami zabrani dolazak na venčanje. Ova priča naišla je na niz oštrih osuda i kritika, a korisnici društvenih mreža su u velikom broju stali na stranu buduće mlade, ističući da je ovakav potez "neoprostiv".

"Ovo je užasno", "Sva sam se naježila od ove priče, kakav čovek treba da budeš?", "Svaka čast što si ostala dosledna", "Pokazala si koliko voliš svog verenika", "Ovo je sramota", glasili su samo neki od komentara.

(MONDO)

Tagovi