Ljubav

PONUDIO ŽENI "OTVOREN BRAK", PA SE POKAJAO: Njen odgovor ga je oduševio, ali nije NI SLUTIO šta ga posle čeka!

Autor Tamara Veličković

Muškarac je bio presrećan kad je njegova supruga pristala da budu u "otvorenom braku", a onda je sve krenulo po zlu...

Izvor: Photographee.eu/Shutterstock.com

Da li vam se ikada dogodilo da ste nešto jako dugo želeli, a kada ste to dobili, shvatili ste da ne uživate? Jednom muškarcu jeste. Njegova priča postala je viralna, nakon što je otkriveno da je želeo da ima "otvoren brak" sa svojom suprugom.

Po zvaničnoj definiciji, otvoren brak znači da partneri dopuštaju jedno drugom intimne odnose i veze sa drugim ženama i muškarcima. Takvi odnosi za par koji je u "otvorenom braku" - neće predstavljati prevaru.

Međutim, iako je sam tražio ovakav odnos, muškarac se naljutio na svoju ženu jer je spavala sa drugim muškarcima. Da tema još dobije na značaju, ovu priču objavila je njihova ćerka (22) i tom prilikom je objasnila kako je "otvoreni brak" opteretila njenog oca.

"Moja mama je odrasla u konzervativnom južnom gradu gde su je učili da bude pokorna žena. A ni nakon preseljenja u veliki grad nije provodila puno vremena družeći se. Nije imala prijatelja i nikada nije izlazila", započela je 22-godišnjakinja.

Kako je istakla, njen otac nikada nije bio tu za njih, pa je svoju mamu jedva ubedila da nađe neki hobi, da počne da izlazi i stekne prijatelje.

"Nakon nekoliko godina, počela je da ide u obližnji park i stekla prvu prijateljicu, koja je radila kao personalni trener u teretani. Ohrabrena od svoje prijateljice i mene, odlučila je da ode u teretanu i tamo je upoznala još nekoliko ljudi. Njen društveni život počeo je da ima smisla, ali mi je i dalje sve pričala", objašnjava devojka.

Ona je otkrila da je ideja "otvorenog braka" potekla od njenog oca. Tada je priznao da nije srećan u braku, a njena majka je pristala jer nije želela da bude kriva za razvod. Ipak, imala je jedan uslov: da budu transparentni jedno prema drugom.

Dok je njen otac odmah spavao sa drugim ženama, njena majka je prvo izlazila nekoliko meseci, a potom je naišla na muškarca sa kojim je imala intiman odnos. Kako kaže, njen otac se naljutio.

"Moj tata stalno počinje svađe s podrugljivim primedbama o maminoj odeći ili izgledu. Gotovo je čak nazvao moju mamu prostitutkom, ali se zaustavio", napisala je devojka na društvenoj mreži Reddit, a potom su usledili brojni komentari korisnika.

"On je želeo da spava sa kim želi i da ne mora da se javlja ženi, a očekivao je da će ona i dalje zadovoljavati sve njegove potrebe", "Mnogi muškarci kada to predlože, misle na sebe, a kada osete da drugi muškarac spava sa njihovom ženom - ne mogu to da podnesu", "Tada proradi sujeta", glasili su samo neki od komentara.

(MONDO)

Tagovi