Ljubav

ŠTA DA RADITE AKO JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU: 4 jednostavna načina "MLAKONJU" pretvaraju u PASTUVA

Autor Maja Gašić

Šta raditi kad je muškarac loš ljubavnik?

Izvor: Youtube/Screenshot/ Movieclips

On je pametan, galantan, velikodušan, ima neverovatan smisao za humor... Čini se da ste upoznali muškarca svojih snova, ali sve dok ne uđete u spavaću sobu. Tu vam se snovi ruše kao kula od karata. Vaš "gospodin savršeni" je jako loš ljubavnik... Šta raditi u tom slučaju? Naravno, uvek je opcija da raskinete, ali šta ako vam se mnogo sviđa i ipak želite da ostanete zajedno?

Evo šta seksolozi savetuju...

1. Dajte i sebi i njemu malo vremena

Prvi seks sa novim partnerom je retko onakav kakvim se prikazuje u filmovima. Savršen spoj, vatromet i potpuno zadovoljstvo - slika je kakvu viđamo u romantičnim komedijama. Ali u stvarnosti, potrebno je vreme da se međusobno istraže želje, navike i upozna tuđe telo. Nemojte da žurite da ga ostavite nakon prvog lošeg iskustva, možda će za mesec dana otkriti vaše tačke zadovoljstva i potpuno vas iznenaditi.

2. Nemojte da se pretvarate

Ako čujete muškarca koji se hvališe da su sve njegove žene redovno doživljavale orgazam, znaćete da malo "lagi" i da su njegove partnerke glumile zadovoljstvo. Ovo nikako ne treba da radite! Kako da muškrac shvati da radi nešto pogrešno ako mu na to niko nije skrenuo pažnju? Istina, razgovor o seksu je uvek "škakljiv", ali kao želite da date šansu osobi koja vam se dopada a sa kojom su odnosi loši, trebalo bi da pokušate!

3. Poverenje

Industrija filmova za odrasle je muškarcima usadila neke pogrešne ideje o intimnosti i to generacijama unazad. Više od polovina pripadnika jačeg pola je ubeđena da je predigra suvišna, a skoro svi vole grub seks. Pričajte sa njim. Recite mu šta volite u seksu, pokažite erogene zone. Ako je zainteresovan za vas, sigurno će pažljivo slušati šta mu govorite i potrudiće se da to primeni u praksi. Takođe, pitajte i vi njega šta je to što mu se sviđa. Mguće je da imate iste fantazije, samo se plašite da ih predložite.

4. Dominirajte

Ne, ovo ne znači da treba da navučete kožni kombinezon i da pucate bičem u spavaćoj sobi, već da preuzmete kontrolu, da pokažete kakav ritam volite i da se pobrinete da vam priušti orgazam.

MONDO