Lako je!

MUČI VAS DA LI JE ODNOS DOVOLJNO DUGO TRAJAO? Uz ovaj genijalni trik bićete najbolji u krevetu - POJAČAVA I ORGAZAM!

Autor Teodora Boškovski

Ako želite da vam odnos duže traje, a orgazam bude jači, evo i kako!

Izvor: Shutterstock/oneinchpunch

Mnoge parove, ali i one slobodnije muči poznato pitanje: "Da li je seks trajao dovoljno dugo?".

Stručnjakinja za odnose iz Velike Britanije, Džo Hemings, otkrila je genijalnu stvar koja će, kako muškarcima, tako i ženama olakšati da dožive bolji, duži i intezivniji orgazam.

Pravo je vreme da postavite pitanje sebi, koliko često koristite lubrikante ili se vodite onim da je seksualni užitak mnogo bolji bez njega? Osim toga što ga određeni muškarci koriste kod problema sa penetracijom, kada je vagina previše suva, te služi kao neka vrsta "podmazivača" lubrikant takođe pojačava orgazam i pomaže muškarcima da duže izdrže u krevetu, otkrila je ova stručnjakinja.

Takođe, zbog nedovoljne edukacije, pogotovo među mlađom populacijom, rasprostranjeno je mišljenje da se on samo koristi u posebnim prilikama, na primer tokom analanog seksa.

"Lubrikant seks čini ugodnijim za žene, ali i za muškarce, jer pomaže da odnos duže traje. Takođe, pojačava uzbuđenje i povećava zadovoljstvo tokom predigre, a ako koristite seksualne igračke ili masturbirate, on će takođe učiniti ove procese lakšim", rekla je ova stručnjakinja.

Za kraj, najvažnija stvar je ta što lubrikant pomaže da muške i ženske genitalije postanu osetljivije, što direktno omogućava intezivniji orgazam. Zato, pre nego što se sledeći put upustite u još jednu avanturu u krevetu, porazmislite o ovome.

(MONDO)