Ljubav

VENČALE SE DVE "TEMPIRANE BOMBE ZA MUŠKARCE"! Niko nije znao da su MISICE U VEZI - možete li da odlučite, koja je lepša?

Autor Tamara Veličković

Misice Marijana Varela i Fabiola Valentin izgovorile su sudbonosno "da".

Izvor: Instagram/screenshot/fabiolavalentinpr

Niko nije ni slutio da su ovakve dve lepotice, koje važe za najpoželjnije, u vezi, a kamoli u braku. Marijana Varela, nekadašnja Mis Argentine i Fabiola Valentin, Mis Portorika, odlučile su da svoj emotivni odnos krunišu brakom i tom prilikom iznenadile su sve pratioce na društvenim mrežama.

Prema njihovoj objavi, devojke su se venčale 28. oktobra u Portoriku i obe su objavile emotivni snimak koji prikazuje njihove zajedničke trenutke. Marijana i Fabiola bile su obučene u belo, ljubav su slavile na stepenicama zgrade u kojoj su izgovorile subodnosno "da".

Inače, Marijana i Fabiola su se upoznale na izboru lepote Miss Grand International 2020, a svoju vezu su krile od javnosti. Iako su na početku razvile prijateljstvo, njihovo druženje preraslo je u ljubav koju su čuvale samo za sebe. "Nakon što smo odlučile da našu vezu držimo u privatnosti, otvaramo svoja vrata za poseban dan. 28.10.22", napisale su ispod snimka.

Izvor: Instagram/marianajvarela

Tokom poslednjih nekoliko meseci često dele zajedničke fotke na društvenim mrežama. Varela je predstavljala Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. i završila je na prvih 10 pozicija na Miss Grand International 2020. Ona je bila model za različite kampanje i takođe je radila na različitim inicijativama koje se bore protiv rodnog nasilja.

Izvor: Instagram/ fabiolavalentinpr

Fabiola je takođe dospela do prvih 10 na Miss Grand International 2020. Ona radi sa više agencija za modele, uključujući jedanaest u Majamiju. Pogledajte kako izgledaju njihovi trenuci, prosidba i venčanje:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)