Ljubav

TAMAN KAD SAM POMISLIO "TO JE TO", BEZ BLAMA MI TRAŽILA OVO: Sve se desilo u tržnom centru, još ona mene da BLOKIRA?!

Autor Tamara Veličković

Sve je bilo idealno dok nisu otišli zajedno u tržni centar.

Izvor: Shutterstock/PinkCoffee Studio

Kriterijumi za ulazak u vezu su različiti. Nekome je potrebna sitnica da prekine potencijalni emotivni odnos, drugima je prag tolerancije preveliki. Ipak, jedan anonimni muškarac odlučio je da prestane da se viđa sa jednom devojkom kada su zajedno otišli u tržni centar. Ona ne smatra da je uradila nešto loše i zato se na mrežama povela polemika.

Objasnio je da su se videli ukupno pet puta, kao i da je sve teklo u najboljem redu. Dopala mu se, komunikacija je bila baš onakva kakvu je želeo, ali se razočarao kada ga je pitala da li želi da ode sa njom u prodavnicu popularnog kozmetičkog brenda - Sephoru. Pristao je, misleći da je želela da mu pravi društvo i pogleda kako joj koja šminka pristaje.

Prevario se. Kada je devojka napunila korpu sa raznim kozmetičkim proizvodima, bez ustručavanja je tražila da on plati. Iznos računa bio je oko 30.000 dinara, a on ne krije koliko ga je ovaj postupak odbio.

"Nekako je preterano pitati nekoga koga još uvek upoznajete da vam plati tako nešto. Platio sam svaki izlazak do sada i stvari idu prilično dobro. Ona ne radi, studentkinja je, ali opet...", napisao je i pitao kako je najbolje da postupi u ovoj situaciji. Mnogi su napisali da će njena očekivanja u budućnosti biti veća ako se ovako nastavi.

"Znam nekoga poput nje, biće vam samo gore. Prekini to na vreme", "Želiš li devojku koja te poštuje ili onu kojoj ćeš biti bankomat", "Ne treba ti to, ako je navikneš na to da joj ispunjavaš hirove, tako će ti biti uvek", pisali su ljudi, a potom je muškarac javio šta se dogodilo. Objasnio je devojci da ne želi da joj daje toliko novca jer se još uvek ne poznaju, a ona ga je nakon toga blokirala.

(MONDO)