Ljubav

OVA DEVOJKA TVRDI DA TAČNO ZNA KAD SE MUŠKARCI ŽENE! Ući će u brak samo iz jednog razloga - ljudi BESNE!

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka javno tvrdi da tačno zna kada se muškarci žene. Da li se slažete sa njom?

Izvor: Shutterstock/Victor Jiang/Tiktok/taytalkspod/Screenshot

Jedna devojka po imenu Tejlor Herd nedavno je napravila pravu po pometnju na Internetu nakon što je rekla da da postoji nauka o tome kada muškarci odluče da se žene - i to nema nikakve veze sa zaljubljivanjem.

Tejlor Herd otkrila je "teoriju“ na društvenoj mreži TikTok i naišla na pohvale i kritike. Kako ona tvrdi, muškarci se žene samo kada su spremni na to. Inače, ovu teoriju je čula od drugarice koja je inače fotograf na venčanjima, te je često i bliska sa mladencima.

"Ona je očigledno bila na mnogo venčanja i primetila je da su muškarci ženili ženu u vreme kada su bili spremni da se venčaju. To nije nužno bila srodna duša tog čoveka ili ljubav njegovog života. Bila je to samo devojka sa kojom je izlazio u vreme kada je bio spreman da se oženi i skrasi", rekla je ona, a zatim dodala da kada muškarac odluči da je finansijski i emocionalno spreman da se skrasi i da je spreman da zasnuje porodicu, on ima drugačiji pristup prema ženama. Nakon njene sporne tvrdnje ubrzo zatim su se oglasili i muškarci.

"Nije tačno. Radio sam sve da se vratim ženi za koju sam želeo da se oženim", "Odbijam. Nikada se neću oženiti ženom koja nije prava. Neću ni izlaziti sa ženom ako je moje srce želi drugu", bili su samo neki od komentara jačeg pola.

Međutim i žene su podelile iskustva o zabavljanju sa muškarcem koji nije bio spreman da se smiri. Pa tako, jedna je napisala da nejn bivši momak nije bio spreman za brak. Tačnije, nisu mu se složile sve kockice što se tiče karijere, posla i generalno života.

A šta vi mislite?

(MONDO)