Ljubav

SVADBA ZA 65.000 DINARA! PAR SMISLIO GENIJALAN NAČIN DA UŠTEDI: Zamolili prijatelje jednu stvar - a nikad BOLJI PROVOD

Autor Teodora Boškovski

Jedan par smislio je način kako da uštedi za venčanje, te je pitao svoje prijatelje da donesu sopstvenu hranu, ali i ostalo...

Izvor: Mirror.co.uk

Sve veća poskupljanja troškova, nisu uticala samo na svakodnevne životne potrebe, već i na brojna slavlja, proslave, ali i venčanja. Ljudi se obično u tim situacijima dovijaju na različite načine kako bi uštedeli.

Pa tako, jedna neobična ideja pala je na pamet jednom mladom paru iz Amerike koji je odlučio da stane na "ludi kamen".

Šta su zapravo uradili? Oni su pitali svoje prijatelje da na njihovo venčanje donesu sopstvenu hranu. Mlada po imenu Šelbi Felps (26) i mladoženja Geret (26) odlučili su se na skromno slavlje sa 25 gostiju, a sve ukupno su za organizaciju potrošili 600 dolara (oko 65.000 din).

Izvor: Printscreen/www.mirror.co.uk

Za fotografa unajmili su svog prijatelja, drugi je snimao, dok je reći bio zadužen za tortu. Takođe, dekoraciju su napravili od divljeg cveća koje su ubrali u okoklini. Mlada je na sebi imala venčanicu od svega 50 dolara, nešto više od 5.000 dinara, a koju je kupila u radnji polovne odeće.

"Svi su se dobro proveli – nismo morali da potrošimo 'milione' da bi bilo savršeno. Rekli smo ljudima da ne želimo poklone, ali ako žele da pokažu svoj talenat mogu da se slikaju, ispeku tortu i kreiraju hranu“, rekla je ona.

(MONDO)