Ljubav

"UMESTO DA SEDITE I OGOVARATE, RADITE OVO!" Omraženi model smršala zahvaljujući intimnim odnosima - ovoliko je DOVOLJNO

Autor Teodora Boškovski

Jedna mama otkrila je zanimljiv način za mršavljenje...

Izvor: instagram/Carla Bellucci

Danas postoji toliko različitih dijeta i načina da izgubite neželjni višak kilograma, međutim jedan koji promoviše majka četvoro dece mnoge je na prvi pogled iznenadio.

Popularan model za odrasle iz Velike Britanije, Karla Beluči (40), postala je poznata kao najomraženija žena u toj zemlji zbog par ekscesa koja je imala.

Jedno vreme bila je i na meti kritika nakon što je potrošila skoro 15.000 evra na luksuzno putovanje kako bi proslavila prvi rođendan svoje kćerke. A ovoga puta je mnoge iznenadila nakon što je otkrila svoj način mršavljenja. U pitanju je vođenje ljubavidva puta dnevno!

Kako je rekla za medije, teretana joj nije potrebna, te ne može da razume mame koje troše pare na skupe fitnes trenere.

Izvor: Instagram/Screenshot/karla beluči

"Možete da radite obični čučanj i u raznim pozama i dokazana je činjenica da su intimni odnosi dobri za um, telo i dušu", rekla je ova mama i dodala koliko je važno da svaki par održava strasti u spavaćoj sobi.

"Osećam se veoma poželjno zahvaljući svom muškarcu. Moje lice je šlang i osećam se zdravije sa manjom težinom", dodala je ona i podelila nekoliko saveta svim ženama.

"Budite zdrave tokom cele godine i vodite računa koju količinu hrane unosite u organizam. Prestanite da sedite okolo i ogovarate zgodne žene sa svojim prijateljima, prestanite da uhodite zgodne devojke i budite srećne", rekla je ona za kraj.

(MONDO)