Ljubav

ZABRANA MASTURBACIJE KOD OVIH MUŠKARACA! Urolog Milošević bez dlaka na jeziku: Imaju intimne odnose, ali bez VRHUNCA...

Autor Teodora Boškovski

Naš poznati urolog dr Aleksandar Milošević otkrio je da je masturbacija najveći problem kod današnjih muškaraca!

Izvor: Shutterstock/TV K1/screenshot

Naš urolog dr Aleksandar Milošević poznat je po brojnim savetima kada je reč o intimnim odnosima i ljubavnom životu. Ne libi se da stvari nazove pravim imenom i ukaže na probleme sa kojima se susreću današnje generacije, ali i oni nešto stariji.

Ovoga puta, gostujući u emisiji "Blic žena studio" naveo je da najveći broj pacijenata koji imaju se*sualne probleme čine muškarci.

"Muškarcima se vidi jasno da imaju problem, žene to umeju da prikriju. Žena je u intimnom odnosu mnogo jači pol, što dokazuju svi parametri. Tako da muškarci imaju problem, pogotovu zbog ovih lekova i po*nografije koji su se pojavili na tržištu. Oni su potpuno izmenili kliničku sliku muškog problema", objašnjava dr Aleksandar Milošević za Blic TV i ukazuje kako su vreme i novi trendovi, kao i društvo, uticali da se i problemi kod muškaraca promene.

"Pre 30 godina kada sam počeo da se bavim time, uglavnom su dolazili muškarci i žalili se na prebrzu ejakulaciju zbog preterane želje, jer je se*sualni kontakt jedan mali rat koji zahteva određenu energiju i komunikaciju", kaže dr Milošević.

Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Danas je umesto komunikacije mnogo lakši izbor po*nografija, pogotovu ako se naviknete na masturbaciju koja treba da predstavlja jedan poseban deo života, fazu u pubertetu i za žene i za muškarce kada se upoznaje telo.

"Masturbacija treba da se polako završava starenjem i da prelazi u komunikaciju. E, to jeste problem za mnoge muškarce danas. I zato se danas kod muškaraca javlja ta nemogućnost ejakulacije u kontaktu sa ženom. Oni popiju lekove, dobiju erekciju, ali imaju problem jer nisu uzbuđeni, oni razmišljaju na svoju ruku i prva stvar kod takvih muškaraca je zabrana maturbacije da bi oni počeli da se oslobađaju i da krenu u borbu sa ženom", zaključuje dr Milošević za kraj.

(MONDO/Blic)