Ljubav

AKO TRAŽITE OSEĆAJNOG MUŠKARCA, ZAVIRITE MU U GAĆE! Veličina "loptica" otkriva kakav je u braku - jedni su PUN POGODAK

Autor Teodora Boškovski

Evo kakva je veza između emocija i veličine testisa kod muškaraca!

Izvor: Shutterstock/Malysheva Liudmyla

Kod nas je uvaženo mišljenje da su muškarci sa velikim testisima neustrašivi, ne prezaju ni od čega i imaju veliku dozu samopouzdanja. Često, neki velike testise direktno povezuju i sa velikim polnim organom.

Međutim, veliko ne znači uvek i bolje, sudeći po najnovijim istraživanjima. Ako želite nekoga ko je osetljiv, odan, osećajan i porodičan, muškarac sa malim "loptama" je pun pogodak.

Jedna grupa naučnika sa "Emori Univerziteta" u Džordžiji testirala je 70 muškaraca uzrasta od 21 do 55 godina koji su bili različite nacionalnosti, a ujedno i ostvareni očevi. Otkrivena je neverovatna povezanost između emocija i veličine testisa.

Poređenja radi, muškarci sa manjim testisima pokazali su više aktivnosti u mozgu kada su im pokazivali slike njihove dece, a takođe su bili više uključeni u vaspitanje svoje dece, prema anketama na koje su odvojeno odgovorili i očevi i njihove partnerke. Što je veći volumen njihovih testisa, to su muškarci manje uključeni u svakodnevne roditeljske aktivnosti poput menjanja pelena, kaže studija istraživača sa Univerziteta Emori u Džordžiji.

Takođe, pretpostavka je da oni sa većim "loptama", skladište i više sperme, te im je u glavi veća potreba da je izbace iz tela i samo se opuste i uživaju. Međutim, naučnici sugerišu da ovo ne znači da su svi muškarci sa velikim loptama loši očevi, već samo da su manje praktični i posvećeniji.

(MONDO)