Ljubav

MUŠKARCI LUDE ZA ŽENAMA SA OVOM BOJOM KOSE! Frizerka Sara sa njom pronašla ljubav svog života - nije ni PLAVA, ni CRNA

Autor Teodora Boškovski

Frizerka otkriva za kojom bojom kose muškarci "lude"...

Izvor: Shutterstock

Iako nije presudno, izgled danas ostavlja važan trag na prvi utisak. Osim toga, što je važno da žene vode računa o sebi i neguju se, večita dilema kada je reč o boji kose, jeste da li su jačem polu privlačnije plavuše ili crnke.

Prema rečima jedne frizerke, odgovor će vas iznenaditi - nisu ni jedne, ni druge! Frizerka Sara iz Kanade tvrdi da je nakon više menjanja boje kose, konačno shvatila koja je muškarcima neodoljiva.

"Kada sam bila plava, većina muškaraca je obraćalo više pažnje na mene nego ikad pre", rekla je Sara, a onda otkrila jednu začkoljicu. Kako tvrdi, kada je bila plavuša, muškarci su je omalovažavali i gledali je kao klinku.

Zatim se osvrnula na period kada je bila brineta. I dalje su joj prilazili muškarci, ali u daleko manjoj meri nego dok je bila plava. Ubrzo nakon toga odlučila se za novu boju kose - crvenkastu, koju i dan-danas ne želi da menja. Kako kaže, definitivno ne dobija negativne komentare kao kada je bila plavuša i privlači ih više nego dok je bila brineta. Crvenkasta kosa, tačnije riđa za nju je pun pogodak, a pritom je sa njom upoznala ljubav svog života!

I muškarci i žene su nakon njene izjave podelili i svoja mišljenja, iskustva i zapažanja.

"Crvenokosa, puno privlačna i posebna", "Sto posto si u pravu za plavu kosu. Ponašali su se jako loše prema meni tada", "Ako imaš dobru energiju, boja kose je nebitna", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte više u videu:

 (MONDO)