Ljubav

MLADE GA SALEĆU ZA VREMENSKU PROGNOZU, A ON IM KAŽE JEDNO! "Obucite ono u čemu se osećate najbolje" - NIŠTA NE MAŠI...

Autor Teodora Boškovski

Najpoznatiji meteorolog u Hrvatskoj, Ivan Šolić, redovno otkriva vremensku prognozu za venčanja...

Izvor: društvene mreže

Ivan Šolić, meteorolog, inače poznatiji pod nadimkom Mali Vakula, u Hrvatskoj je stekao ogromnu popularnost nakon što je prognozirao da će se Split 2009. zabeleti, a niko mu nije verovao. Nakon toga imao je još par tačnih prognoza, a ubrzo su ljudi počeli sve više da mu se javljaju.

Tako je sve više dobijao pitanja u vezi vremenske prognoze za različite datume, a među kojima su bili i datumi za venčanja. Nedavno je mnoge nasmejao kada je otkrio pitanje jedne buduće mlade.

"Pozdrav, prognoza za subotu 14.4 u Kaštelima. Jedna mrvu nervozna mlada", napisala je ona u poruci koju je objavio na društvenim mrežama. Ubrzo zatim je usledio odgovor:

"Po mojoj prognozi nekih 40-ak godina braka, ako on šta ne zaj***",odgovorio joj je.

Izvor: društvene mreže

"Najviše poziva imam od mladi koje me pitaju kakvo će vreme da bude na dan njihovih venčanja... Ja ih na to u šali pitam hoće li vreme da promeni njihovu odluku na što mi odgovaraju da neće, pa im uzvratim da onda nije ni bitno", otkrio je Ivan za "24 sata.hr", te dodaje da ih uvek savjetuje da obuku ono u čemu se osećaju najbolje. 

Takođe on je otkrio i malu tajnu njegovog talenta: "Prognozu izrađujem za 'malog čoveka', tako da je svako razume. Ljudima pristupam na domaći način, želim da zainteresujem ljude prognozom, skrenem im pažnju na važne činjenice i ne volim da ih gnjavim stručnim pojmovima, mislim da bi ih to samo odbilo", rekao je Ivan.

(MONDO)