Ljubav

"AKO ŽELITE DA IZAĐETE SA MNOM, NAPIŠITE MI 500 REČI!" Jedan napravio i prezentaciju - to joj je vratilo veru U MUŠKARCE

Autor Teodora Boškovski

Ako žele da je upoznaju, muškarci prvo treba da joj napišu esej od 500 reči...

Izvor: Instagram/printscreen/misslaurenkempton

Oni koji se sećaju perioda kada je pisanje pisama bilo u modi, znaju kako izgleda čar iščekivanja, čitanja redova i maštanja o budućem potencijalnom partneru. Danas je tehnologija napredovala, te su i pisma davno zaboravljena.

Umesto toga traženje partnera preselilo se na Internet i društvene mreže. A jedna žena, po imenu Loren Kempton (36) otišla je korak dalje. Ona je od svojih udvarača zatražila da napišu esej od 500 reči ako žele da izlaze s njom.

Prema njenom iskustvu, traženje eseja je definitivno dobar način da eliminišete ono ili onog ko vam se ne dopada. Loren je na svom profilu za upoznavanje jasno dala do znanja da, ako muškarci žele izlaziti s njom moraju da napišu poduži tekst s objašnjenjem: "Kako neće da gube njeno dragoceno vreme".

Izvor: Instagram/printscreen/misslaurenkempton

"To će vam pokazati ko su oni, da su pročitali vaš profil i da razumeju vaš smisao za humor", našalila se ona.

Pa tako, jedan je udvarač otišao je korak dalje i pripremio "PowerPoint" prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, neće gubiti njeno vreme i da će pomno planirati sve izlaske sa njom.

Primetivši uložen trud, to joj je vratilo veru u muškarce, a nakon što je pregledala brojne prijave, otišla je na spoj s najboljim kandidatom, ali nažalost, nikada to nije preraslo u nešto više. Međutim, podstakla je druge da probaju njen metod upoznavanja.

"To je dobar način da naterate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i izdvoje svoje vreme za trud", otkrila je ona za strane medije.

(MONDO)