ANKETA

OVO SE RETKO VIĐA! EM ŽENA PRVA KLEKNULA, EM SE UZAJAMNO ZAPROSILI: Jedni oduševljeni, drugima nije jasno - "Od kad to?"

Autor Teodora Boškovski

Evo kako izgleda uzajamna prosidba u sred Diznilenda. Žena prva kleknula!

Izvor: Instagram/printscreen/majicallynews

Jedno od romantičnih mesta na svetu gde možete da zaprosite svoju drugu polovinu jeste Diznilend. I upravo se za njega odlučuju mnogi turisti. Među njima se našao i jedan ljubavni par koji se našao u nesvakidašnjoj i pomalo simpatičnoj situaciji.

Na videu koje je mnoge oduševio na društvenim mrežama, devojka je odlučila da zaprosi dečka, ali nije ni slutila da je i on imao isti plan.

Savršeno pogođeno vreme, želje i sličan način razmišljanja doveli su do toga da se uzajamno zaprose. Prvo je devojka kleknula i izvadila prsten iz džepa, a onda je usledio gromoglasni smeh njene jače polovine. Na prvi momenat, potpuno neočekivana reakcija, a onda je dečko uzvratio istom merom. Kleknuo je pred njom i izvadio svoj verenički prsten.

Ubrzo je usledilo "da" sa obe strane, izgrlili su i izljubili, a podrška prijatelja i prolaznika nije izostajala. Komentari ljudi koji su se ređali ispod videa bili su raznoliki, a najveće iznenađenje i raspravu je priviklo to što je uopšte žena prva odlučila da zaprosi muškarca.

"Zaista je tužno što mnoge žene komentarišu šta muškarac mora da radi i šta je ženska uloga. Svi grade novi svet malim korakom, mnogo žena se borilo za ovakve trenutke, nemoj da mrziš ako svet ide napred. Budite srećni za nove generacije", glasio je jedan od komentara. Međutim, većina je smatrala da je ovo znak da su stvoreni jedno za drugo i poželela im je sreću dugo godina.

A šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)