Ljubav

UBIJA KAKO IZGLEDA, SVI JE JURE, A DEČKA NI NA VIDIKU: "Prvi uslov je PIVSKI STOMAK, ali bez ovoga - ispadate iz igre"

Autor Tamara Veličković

Nema ko ne želi da bude sa njom, a ona ne može da nađe dečka.

Izvor: Instagram/_m_a_d_l_e_n

"Lepa, a sama", mnogima kliše, ali to je rečenica kojom opisuju 24-godišnju Madinu Mamadalijevu. Ne može da se požali na nedostatak pažnje. Na Instagramu je prati više od milion i po ljudi, ali uprkos svim mogućim obožavateljima, nije u vezi. Dečka ne može da nađe, a razlog su uslovi koje njen partner mora da ispuni.

Sada je dospela u medije jer je javno dala do znanja kakvi muškarci je zanimaju. Možda za mnoge iznenađujuće, ali Madina želi muškarca koji ima pivski stomak. Ako ste se prepoznali, nemojte unapred da slavite. Postoji jedna caka, a to je da, čak i ako imate pivski stomak, a ne zarađujete minimum 50.000 evra mesečno - ispadate sa liste kandidata.

Madina ne krije da su finansije važna stavka, jer one mogu da joj pomognu da obezbedi brendiranu garderobu, u plaćanju egzotičnih destinacija, računa po luksuznim restoranima i sve onoga što podrazumeva "život na visokoj nozi". "Ipak, važno mi je i da se ne bavi nelegalnim poslovima. Želim mirno da spavam noću", rekla je Madina.

U nastavku je navela šta se još nalazi na spisku uslova: "Volela bih da ima dobre manire i svoje mišljenje. I, ako je moguće, da nema profil na Instagramu", rekla je ona. Pogledajte kako Madina izgleda:

(MONDO)