VIDEO

NAJOPASNIJE NA SVETU SU SRPKINJE! SNIMAK ZAPALIO MREŽE: Javio se iz Dubaija i objasnio muškarcima od kojih hitno da BEŽE

Autor Tamara Veličković

Marokanac iz Dubaija objasnio je kojih Srpkinja treba svi da se klone.

Izvor: TikTok/screenshot/mynameisandreas

Srpkinje spadaju u najlepše žene sveta, a to je nedavno pokazao i članak koji su strani mediji objavili. Nazvali su ga "Kako osvojiti Srpkinju?" i detaljno sastavili vodič na koji "padaju" dame iz naše zemlje. Naveli su da su karakter i temperament naročito privlačni, a sa tim se slaže i jedan Marokanac iz Dubaija. Poznat je po replici "Habibi, come to Dubai!", a sada je novim snimkom privukao pažnju.

Dotakao se naših žena i istakao da su Srpkinje veoma opasne. Čak je i napravio spisak imena za koje veruje da ga imaju najopasnije žene, a to su Ana, Mila, Milena, Svetlana, Jelena, Marina, Anđela i Jovana. Potom je u šaljivom maniru poručio muškarcima da od njih treba "bežati glavom bez obzira". Njegov snimak je postao viralan na TikTok-u, ima preko 787.000 pregleda!

Naravno, ništa nije moglo da prođe bez komentara, a zanimljivo je da su se najviše javljale devojke iz Srbije koje se baš tako zovu. Tu je i komentar na nemačkom, koji u prevodu znači: "Brat je upravo naveo celu moju porodicu". U jednom od snimaka, mladi Marokanac nagoveštava i da vuče korene sa Balkana, pa su tako mnogi pomislili da mu je i neka lepa Srpkinja zapala za oko.

Mnogi su pitali Marokanca da navede razloge zbog kojih smatra da su Srpkinje najopasnije, ali on nije odgovarao. Pogledajte kako izgleda snimak koji je preplavio društvene mreže:

(MONDO)