Ljubav

E, TO SU TI DANAŠNJE ŽENE! SUPRUGA MILIJARDERA DRŽI LEKCIJU: Otkrila kako da osvojite bogataša, 3. savet napravio HAOS!

Autor Tamara Veličković

Linda Andrade, supruga meksičkog biznismena Rikija Andradea, napravila je pometnju na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/lionlindaa

Linda Andrade, supruga bogatog meksičkog biznismena Rikija Andradea, koju na Instagramu prati više od 164 miliona ljudi, objavila je video koji je izazvao raspravu. Ona je odlučila da "održi lekciju" ženama širom sveta. Otkrila je šta je potrebno da biste osvojili bogataša, a njeni saveti opisani su kao "bizarni".

Novac, samopouzdanje i neinteligencija. "Trošite mnogo više novca nego što je potrebno i ponašajte se kao da ste najlepše u prostoriji, čak i ako verovatno niste", rekla je Linda, a kada je otkrila poslednji savet, nastao je haos. "Ponašajte se glupo. Mozak? Kome on treba?", poručila je supruga milijardera.

Odmah su usledili komentari. "Ja bih radije bila nezavisna", "Tvoj sadržaj je smeće, ljudi ovo definitivno ne treba da gledaju", "Čega se pametan stidi, budala se ponosi", "Zato su nam žene danas takve kakve jesu, devojčice se ugledaju na ovo. Sramota", "Bravo, uspela si u životu", "Obožavam tvoj smisao za humor", "Istina je sve što govori", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Linda se često hvali životom na visokoj nozi. Na Instagramu redovno objavljuje privatne trenutke, a nedavno je otkrila da mesečno troši više od 5.000 dolara na izgled i negu. Tada su joj mnogi pisali da se rasipa novcem. Inače, njen suprug, Riki Andrade, imao je samo 21 godinu kada je napustio posao i posvetio se marketingu. Kada je zaradio prvi milion, osnovao je "Market Masters Academy", mesto u kom obučava ambiciozne biznismene o napredovanju u karijeri.

Posao ga je spojio sa Lindom. Brzo su se zbližili i venčali. Linda je takođe uspešna u svom poslu. Pokrenula je brend ženske mode i šminke "Luxe By Linda". Danas vodi "Flip Your Look", spa centar u Kaliforniji. Oboje zarađuju milione zahvaljujući svojim kompanijama koje beleže velike uspehe.

BONUS VIDEO:

(MONDO)