Ljubav

SRPKINJE OTKRILE ŠTA SU SVE RADILE ZBOG LJUBAVI! Ovo su "NAJBOLESNIJE" stvari: Od odlaska kod ljubavnice, do UDAJE...

Autor Teodora Boškovski

Srpkinje otrkile koje su to "najbolesnije" stvari koje su uradile zbog ljubavi!

Izvor: MONDO/Goran Sivački/Twitter/screenshot

Dokle smo spremni da odemo daleko zbog ljubavi – bukvalno i figurativno? Neki su zbog velikih ljubavi ostavljali partnere, drugi prelazili i po nekoliko hiljada kilometara kako bi videli svoju drugu polovinu, a bilo je i onih koji zbog povređenog srca i ega bili spremni i na osvetu... Kažu da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. A evo šta o tome misle Srpkinje.

"Koju ste najbolesniju stvar uradile zbog muškarca?", osvanulo je pitanje na društvenoj mreži Tviter, ispod kojeg su se zarađali najrazličitji komentari.

Bilo je raznih iskustava – od odlaska u Ameriku opraštanja prevare, odlaska kod ljubavnice na vrata, bušenje guma na automobilu itd.

Međutim dva potpuno suprotna komentara su se izdvojila u moru drugih. Naime, jedna devojka je bila toliko obuzeta ljubavlju prema svom muškarcu da je kao "najveću ludost" istakla trenutak kada je svom partneru platila dug da se ljudi kojima je dugovao novac ne bi fizički obračunali sa njim, dok je druga navela baš suprotno - da je platila da se neko fizički obračuna sa njenim momkom.

Mnoge su istakle i da je najveća ludost koju su u ljubavi uradile to što su se udale, kao i verovale.

A šta je najnepromišljenija stvar koju ste vi uradili zbog svog partnera?

BONUS VIDEO:

 (MONDO)