Ljubav

"SVAKA DRUGA ŽENA U SRBIJI TOKOM ODNOSA NE DOŽIVI VRHUNAC!" Dr Milošević otkriva: U ovim državama su NAJZADOVOLJNIJE

Autor Teodora Boškovski

Naš poznati urolog dr Aleksandar Milošević govorio je o sveprisutnoj tabu temI u Srbiji - ženskom postizanju vrhunca!

Izvor: Prva TV/Printscreen

"Ženski vrhunac je i dalje velika tabu tema iz više razloga, prvobitno zbog našeg vaspitanja, gde žena na neki način treba da glumi ili da bude nešto slabija od muškarca, a mnogi ne znaju da je žena u tom pogledu daleko jača od muškarca", započinje dr Aleksandar Milošević za Blic ženu.

Dodaje je da je danas umesto komunikacije mnogo lakši izbor po*nografija, pogotovu ako se naviknete na masturbaciju koja treba da predstavlja jedan poseban deo života, fazu u pubertetu i za žene i za muškarce kada se upoznaje telo, a svi parametri pokazuju da žene podjednako masturbiraju kao i muškarci.

"Masturbacija treba da se polako završava starenjem i da prelazi u komunikaciju, a tu se javlja prvi problem, jer se žene u neku ruku plaše da muškarcu otvoreno govore o svojoj se*sualnosti i otkriju svoje želje i potrebe", napominje dr Milošević.

"Kod žene je to gašeno stotinama godinama unazad. Ali, žene imaju mnogo veći libido od muškaraca. Samo što žena nema taj nagon kao što ima muškarac i može da kalkuliše, kanališe i bira. Žena može masturbacijom da doživi vrhunac za 2,5 minuta, a muškarcu treba 4. Žena može da doživi veće zadovojstvo, a muškarcu, naučno gledano, treba mnogo vremena da dođe do drugog intimnog odnosa", dodaje dr Milošević.

Izvor: Shutterstock/MBLifestyle

Kako ističe on, danas se situacija dodatno pogoršava jer žene ne žele da govore o ovom problemu sa svojim partnerima već glume pred njima vrhunac.

"Svaka druga žena u Srbiji tokom intimnog odnosa ne doživi vrhunac. Muškarci moraju da shvate da nije poenta u žestokom intimnom odnosu ili veličini polnog organa. Ženama za vrhunac nekada treba lepa reč i nežan dodir. Takođe, nije bitan kvantitet nego kvalitet, bolje i jedan intiman odnos koji je zadovljio ženu, nego pet u kome ona nije osetila nikakvo zadovoljstvo", kaže dr Milošević.

Kada je reč o narodnosti, tačnije iz koje zemlje žene najviše uživaju u krevetu, Milošeić otkriva da su to u pitanju Skandinavke.

"Po svim stastistikama žene iz Norveške i Švedske su najzadovoljnije svojim intimnim životom, što nas opet dovodi do kurturoloških sloboda i vaspitanja. Sa druge strane Turkinje i Italijanke, a tu negde spada i naša zemlja, jer smo vrlo blizu po kulturi i mentalitetu, spadaju u najnezadovoljnije žene, kada su u pitanju intimni odnosi", priča Milošević i dodaje da se zalaže za zlatnu sredinu, da ne valja ni preterano biti otvoren i ići u promiskuitet, ali sa druge strane žene sa ovih prostora treba da budu slobodnije i otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima jer će samo tako zajedno doći do obostranog zadovoljstva.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)