Ljubav

RUSKI PSIHOLOG OKTRIVA DA LI TREBA DA SPAVAMO NA PRVOM DEJTU! Jedni muškarci žele da se žena "ČUVA", a drugima je "ROBA"

Autor Teodora Boškovski

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski otkriva da li je poželjno spavati na prvom dejtu ili ipak ne!

Izvor: Youtube/Screenshot/Michail Labkovskiy

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski koji iza sebe ima 40 godina godina iskustva, često govori o akutelnim muško-ženskim temama i odgovara na pitanja koje većinu muče u svakodnevnom životu. Koliko je popularan i prihvaćen govori i činjenica da ga na društvenim mrežama prati više od četiri miliona ljudi.

O tome zašto žene ostaju same posle 40 godina ili koja žena osvaja srce muškarca, samo su neke od dilema koje je razrešio svojoj publici. Ovoga puta osvrnuo se na pitanje: Da li treba da se desi intimni odnos na prvom dejtu ili ipak ne?

"Često me pitate posle kog sastanka treba stupiti u intimne odnose. Vreme je za odgovor. Prijatelji moji, odgovor će biti neočekivan: Kad god to hoćete! Ima žena i muškaraca kojima je potrebno vreme da se naviknu na partnera, da 'namirišu' jedno drugo. I tek tada imaju želju da odu u krevet", započeo je Miahi i nastavio:

"A ima ljudi koji žele sve odjednom. I to je takođe normalno! Da li će trenutak u kom ste odlučili da budete intimni uticati na vašu buduću vezu? Vidite ovako. Postoje muškarci koji veruju da dama treba da se 'čuva' neko vreme. Ali ti si živa osoba i imaš svoje potrebe. I imam pitanje za vas - zašto vam uopšte treba takav saputnik? Drugi primer. Ako žena veruje da je njeno telo 'roba' koja može da se kupi određenom količinom cveća, večera i poklona, pitam se treba li da gradite odnos sa takvom ženom?

Sad, da li ćete nešto pokvariti ako brzo stupite u odnose sa nekim? Ako ste naišli na pravu osobu za sebe, onda nećete. A ako ta osoba nije vaša, onda ćete znati to pre nego što prođe previše vremena", rekao je on za kraj.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)