Ljubav

JE L' VAŠ BRAK DOGOVOREN I KOJI POKLON TI JE NAJSKUPLJI?! Žena arapskog milionera ZANEMELA, pa fotkom otkrila ISTINU

Autor Tamara Veličković

Žena udata za šeika iz Dubaija odgovorila je na pitanja koja mnoge zanimaju.

Izvor: Instagram/printscreen/soudiofarabia

Soudi, influenserka koja je udata za milionera iz Dubaija, često izaziva oprečne komentare. Na društvenim mrežama stalno pokazuje kako živi život na visokoj nozi, ističe da joj arapski biznismen plaća sve, a najviše komentara dobila je kada je pokazala kako pije koktele sa 24-karatnim zlatom.

Soudi je ovoga puta odgovarala na pitanja pratilaca. Na pitanje "Koji su zajednički interesi tebe i tvog supruga?", odgovorila je da oboje vole da putuju. Potom je jednog pratilaca zanimalo da li je brak sa milionerom dogovoren ili je nastao iz ljubavi, Soudi je odgovorila da je sklopljen isključivo jer se vole. Potom je usledilo pitanje: "Koji je najskuplji poklon koji ti je kupio muž?", a Soudi je objavila fotografiju fotografiju Hermes Birkin torbice koja košta nekoliko desetina hiljada evra.

Podsetimo, supružnici su u braku tri godine i žive u Dubaiju. Influenserka je nedavno objavila snimak u kojem je otkrila koliko je novca njen muž potrošio na nju u jednoj nedelji. "Na luksuznu kafu 200 dolara, na šoping 50.000 dolara, na putovanje po Evropi 500.000, 1.500 dolara na večeru, 1.200 dolara na salon lepote", pohvalila se.

"Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan manikir, a potom je on došao po mene...", pričala je Soudi jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

(MONDO)