ŠIROKO

VIĐAM SE SA PETORICOM OŽENJENIH, JEDAN MI KUPIO KOLA! "Profi" ljubavnica raskrinkala švalere - ovo su njihovi POKLONI!

Autor Tamara Veličković

"Moja uloga nije da zauzmem mesto njihovih supruga, zato i imam sve što poželim".

Izvor: Instagram/gweneth_jsm

Sećate li se "serijske ljubavnice" i "razaračice brakova" koja je pažnju javnosti privukla raskrinkavanjem oženjenih muškaraca? Gvinet Li je najpoznatija ljubavnica i to ne krije. Ona bira isključivo muškarce sa burmom i tvrdi da svojim umećem u krevetu zapravo spasava njihove brakove. Kako kaže, ne želi da zauzme mesto njihovih supruga, već da služi kao emocionalni odmor muškarcima.

Tajna njenog uspeha, priznaje, krije se u tome što se nikada ne približava muškarcu. Bez obzira na to, oženjeni muškarci joj kupuju poklone za Božić. Ne krije da je reč o skupocenim poklonima među kojima su donji veš najpoznatijih svetskih brendova, bunde, putovanja na egzotične destinacije, koverte sa novcem u iznosu od nekoliko hiljada evra, pa čak i automobil.

"Mogu da radim šta god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno", ističe Gvinet koja se trenutno viđa sa pet oženjenih muškaraca, uključujući jednog koji je trenutno u procesu razvoda. Ona dodaje da su muškarci i više nego srećni jer troše velike sume novca na nju kako bi je usrećili.

"Dvojica su mi poklonili putovanje u Kostariku", kaže Gvinet kojoj je rođendan u novembru i otkriva da od tada, pa sve do 25. decembra dobija gomilu poklona. "Uglavnom dobijam sveće i parfeme, bilo šta poput toga, kao i skup donji veš i čarape. Jedan od njih je nedavno platio hiljade evra za deo mog putovanja po Africi, a jedan mi je kupio automobil", kaže Li koja je jednom za Božić dobila i bundu.

Ne krije da ponekad napravi spisak želja, kao i da su na njemu obično odeća i nakit. Kaže da ne želi da zauzme mesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu. "Moram da vežbam da se ne vežem za njih. Ne želim da im postanem komplikacija i volim emocionalnu povezanost, ali ponekad moram da napravim korak unazad. Biti ljubavnica znači zabaviti se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje", objašnjava ona.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)