VIDEO

POLUDELA SAM ZBOG "TONE" PRLJAVIH SUDOVA, PA SAM UGLEDALA PORUKU! Tri reči promenile sve, psiholog: Gledajte i učite!

Autor Tamara Veličković

Snimak koji prikazuje ženu koju je sudopera puna prljavih sudova izbacila iz takta, preplavio je društvene mreže.

Izvor: Tiktok/printscreen/coyote_dan

Podela kućnih poslova jedan je od najčešćih problema sa kojim se u zajedničkom životu suočavaju parovi. Često može da bude i glavni razlog raskida ili razvoda, a jedan par je upravo dokazao da ništa ne mora da bude baš onako kako nam pričaju. Kada je Suzan Lehman (43) objavila snimak u kom ne krije koliko se iznervirala zbog sudopere pune prljavih sudova, nije ni slutila koliko će njena priča postati viralna.

"Moj muž je sinoć pozvao društvo na utakmicu, a pogledajte ove sudove u sudoperi", kaže Suzan u TikTok snimku, a potom pomera kameru prema neredu koji je njen partner ostavio preko noći. Potom je ugledala papirić pored sudopere i zastala. "Rešiću ja to", napisao je i supruzi stavio do znanja da ne treba da se brine. Tri reči bile su dovoljne da Suzan promeni svoj stav.

"Samo zato što je ostavio tu poruku osećam se odlično. Imam energije. Sviđa mi se što priznaje da je svestan nereda koji je ostavio u sudoperi", pojasnila je. Snimak je prikupio mnogo pregleda i komentara, a onda je stigao i do psihološkinje Lize Meri Bobi koja je objasnila zašto njihova situacija svima treba da bude lekcija.

"Suzan je to doživela kao pozitivnu stvar, što ukazuje na pozitivan rast i promenu koju su napravili kao par. Ona vidi pozitivne, plemenite namere. Umesto da bude frustrirana što sudovi nisu oprani, onda vidi koliko je on obziran. Drugim rečima, izrazila mu je zahvalnost za proaktivnu komunikaciju", pojasnila je psihološkinja i dodala: "Ovo je odraz načina razmišljanja koji zdrav odnos zahteva", zaključila je. Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)